Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ezek a dolgok, cselekedetek zavarják legjobban a férfiakat a nőkkel kapcsolatban!

Írta: Szabó-Kocsis János

Több szakértő, párkapcsolati tanácsadó összegzése alapján összeállt azon öt dolog, amit kifejezetten ki nem állhatnak a férfiak a nőkben. Louanne Ward két évtizede foglalkozik pártanácsadással, így jókora tapasztalata van abban, hogy a férfiak mit nem szeretnek leginkább a nőkben.

Ha kíváncsi, hogy milyen dolgokról van szó, akkor következzenek a részletek.

1. Túl sok és erős smink

A nők néha túlzásba viszik a sminkelést, és gyakran odáig „fajul” a dolog, hogy teljesen egy másik személyiséggé válnak, és a párjuk egyszerűen nem fog rájuk ismerni, mivel a smink miatt akár személyiségbeli változások is bekövetkezhetnek. A lényeg, hogy nem szabad túlzásba vinni a sminkelést, mert az könnyen az ellenkező reakciót válthatja ki a férfiakból.

2. Pletykálás

A legtöbb férfi szemében egyáltalán nem vonzó, amikor azt látja két nőtől, hogy valakire negatív megjegyzéseket tesznek, és az illető háta mögött kigúnyolják. A férfiak úgy tekintenek a pletykás, rosszindulatú nőkre, mint, akiknek nincs szívük és nem tanúsítanak megérzést senki iránt.

3. Ha megszállottan versengenek, és közben elvesztik a nőiességüket

Ha a nő úgy épít karriert, úgy küzd a céljaiért, hogy közben kifordul önmagából és elveszti azokat a képességeit, tulajdonságait, ami őt nővé teszi, akkor a férfiak szemében nem fog vonzóvá válni. Egy férfi sem szereti azt, ha a barátnője, felesége mindig azzal van elfoglalva, hogy a legjobb legyen, állandóan a sikert hajszolja, de közben nem törődik senkivel a környezetében.

4. Felszínesség

A férfiak már az első pillanatban megérzik, ha egy nő megjátssza magát, felszínesen viselkedik, és próbál magáról pozitív képet festeni, ami viszont egyáltalán nem a valóságot mutatja. Az ilyen nő nem jön be egy férfinak sem.

5. Hibáztatás

A férfiak nem szeretik a drámai jeleneteket, és a kis, banális dolgokból keletkező veszekedéseket, amelyeket a nők hajlamosak felnagyítani. A közös megoldásra kell törekedni, nem pedig egymást vádolni.

Forrás: http://filantropikum.com/ezektol-a-noi-szokasoktol-masznak-a-falra-leginkabb-a-ferfiak/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!