Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Jelek, amik arra utalnak, hogy egy manipulatív emberrel van dolgod!

Írta: Szabó-Kocsis János

Nagyon fontos, hogy időben felismerd a manipulatív szándékkal közeledő embereket, főként, ha az időd túlnyomó részét a társaságukban töltöd. Most segítünk abban, hogy könnyen azonosítsd őket.

Következzen négy jel, ami rájuk utal.

1. Mindent elkövet, hogy lefegyverezzen

Ez az ember képes kipuhatolni a gyenge pontodat, és rendszerint akkor visz be övön aluli ütést, amikor a legkevésbé számítanál rá. Leginkább a naiv emberekre vadászik előszeretettel.

2. A véleménye gyakran változik

Olyan, akár egy kaméleon. Ha tegnap határozottan kiállt egy ügy mellett, ma már nem pontosan úgy gondolja az egészet. Mind e mögött az áll, hogy próbálja kihasználni a maga számára legjobb lehetőséget, csak hogy bevágódjon másoknál.

3. Mindig bűntudatot akar kelteni benned

A manipulatív ember legnagyobb fegyvere, hogy rávilágít a hibáidra, és ezzel bűntudatot kelt benned, így elveszted az önbizalmad, és teljesen kiszolgáltatottá válsz.

4. Gyakran kitalált történetekkel rukkol elő

Mindent, amit egy ilyen ember mond, csak feltételekkel szabad kezelni, hinni pedig abszolút nem szabad neki. Minden történetet szépen becsomagol, mert valamit el akar hitetni veled. Automatikusan még ne utasítsd el, mert ilyenkor látni fogod, hogy mennyire belendül és még megtoldja a sztorit érdekes részletekkel, ami végül leleplezi, mert hajlamos túlzásokba esni.

Forrás: http://filantropikum.com/4-jel-ami-arra-utal-hogy-egy-manipulativ-emberrel-van-dolgod/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!