Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Boldogan mosolyog a baba, amíg apuka ki nem ejt egy szót a száján!

Írta: Szabó-Kocsis János

Az emberi természet bámulatos, hiszen akárhány milliárdan is legyünk ezen a földön, mindannyian különbözőek vagyunk. És ez már a pár hónapos korban is megmutatkozik.

A képen szereplő kisbaba, Adam, alig pár hónapos, de már reagál szüleire, a hangokra, érzékelni tudja, hogy számára melyik a kedves hang, és melyik, amitől borsózni kezd a háta.

A felvételen (https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=ZY48jVigliU) a kisfiú még cukin mosolyog, mikor a szülők a tüsszentést utánzó „hápcsúú” hanggal fakasztják mosolyra a csöppséget, de abban a pillanatban megváltozik a hangulat, mikor apuka, a maga mély hangján boldogan kiejti, hogy „yaaay”.

A kis Adam-nak már csak ez hiányzott, hiszen annyira megijed a szótól, amely kétszer is felcsendül, hogy nyomban sírásra görbül a szája.

Forrás: http://filantropikum.com/boldogan-mosolyog-baba-amig-apuka-ki-nem-ejt-szajan-egy-szot/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!