Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ha ezt a hét jelet észleled, akkor egy kitűnő párkapcsolatban vagy!

Írta: Szabó-Kocsis János

„Úgy gondolom, hogy minden sikeres kapcsolathoz szeretettel teli kommunikáció, elfogadás és megértés szükséges.” – Miranda Kerr.

„Az egyik legnevetségesebb mítosz az „igaz szerelemmel” kapcsolatosan az a lelki társ gondolata – egy olyan személy, aki tökéletesen passzol hozzád. Egy igazán jó kapcsolat arról szó, hogy hogyan vagytok képesek kezelni a közöttetek lévő különbségeket – akár politikai nézetek felett, akár ízlés, vagy pénzügyek terén, vagy egyszerűen csak abban a kérdésben, hogy hogyan neveljétek a gyerekeiteket.” – mondja Kate Figes szerző.

Minden embert foglalkoztat, hogy milyen is a kapcsolata párjával, vagy milyen lehetne, és sokszor esünk abba a hibába, hogy más emberek szerelméhez hasonlítjuk a sajátunkat, ami nagyon rossz dolog, mert nincs két egyforma kapcsolat, mivel az emberek is különbözőek. Mégis az ember érzi, ha az érzései helyesek és a kapcsolat jó irányba halad.

Az egészséges és boldog kapcsolatban élők leginkább ezeket a pillanatokat és élményeket élik át nap, mint nap szerető társuk mellett:

1. Képesek nyíltan beszélgetni

Egy egészséges kapcsolat létfeltétele a kommunikáció, és ha mindezt önfeledten és szabadon teheted meg, az nagy ajándék. Nem kell folyton attól tartanod, hogy szavaiddal, vagy véleményeddel megsérted a párod, aki emiatt neheztelni fog rád hosszú napokon át, és fordítva. Mindketten nyíltan és kendőzetlenül hangot mertek adni, ha valami nincs rendjén.

2. Megmarad a személyes tér

A szerelemben normális, hogy ha nem vagytok hosszabb ideig egymás közelségében, hiányérzet alakul ki, de egy normális kapcsolatban a külön töltött időt is ugyanolyan jól élitek meg, mint amikor együtt vagytok. Kell, hogy teret engedjetek egymásnak, és ha külön mentek el szórakozni, a folytonos üzenetírást mellőzzétek, hagyjátok egymást kicsit élni.

3. Úgy szeretik a kapcsolatukat, ahogy van

Egy romlott kapcsolat egyik alap ismerve az, ha a felek arról álmodoznak, hogy milyen jó lenne, ha pár dolog megváltozna, viszont ha jól érzed magad a kapcsolatodban, akkor ilyesmi még csak az eszedbe sem jut. Nem vársz arra, hogy a másik megváltozzon, vagy nem vársz el tőle óriási sorsfordító tetteket és téged sem kényszerít a változásra.

4. Együtt hoznak döntéseket

Egy boldog kapcsolat része az is, hogy a közös élet mindkét fél számára a lehető legtöbb örömöt okozza, ezért a döntéseket is érdemes közösen meghozni, például azt, hogy hol éltek, hova költözzetek, vagy hasonló nagy volumenű dolgok esetében. Tiszteljétek egymás véleményét és nézőpontját, és mindenki számára a legkedvezőbb döntést hozzátok!

5. Kiegyensúlyozott a kapcsolat

Egy viharos kapcsolat rengeteg stresszel, félelemmel és szorongással járhat. Ahhoz, hogy egyensúlyba kerüljetek, olykor áldozatokat kell hoznotok és adott esetben le kell mondanotok erről-arról egy nyugodtabb élet kedvéért.

6. Bíznak egymásban

A bizalom a kulcsa az összes emberi kapcsolatnak, főleg a szerelemnek. Nagyszerű érzés, hogy életed párjának mindent elmondhatsz és bízhatsz abban, hogy sosem árulna el, vagy bántana meg. A bizalom is egyfajta tisztelet.

7. Az intimitás óriási mértékű

A jól működő és egészséges kapcsolatok esetében az intimitás soha nem látott méreteket ölthet, kialakul egy rendkívül bensőséges szeretetnyelv, ami apró érintésekből, kedves szavakból stb. épülhet fel. Ha ezeket az intim pillanatokat minden egyes alkalommal olyan élvezettel élitek meg, mintha az első lenne, a parázs sosem aludhat ki.

A jó kapcsolatoknak van valamilyen kulcsfontosságú összetevője, ami mindenkinél más és más lehet. Erre nektek kell rájönnötök és közösen továbbszövögetni közös életeteket.

Forrás: http://filantropikum.com/ha-ezt-7-jelet-eszleled-akkor-eleted-legjobb-kapcsolataban-vagy-benne/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!