Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

SPA központ - a babák arcára van írva, mennyire imádják a kényeztetést

Írta: Szabó-Kocsis János

Ausztráliában működik egy babák számára kifejlesztett SPA központ. A hat hónapos kisbabák itt úgy érezhetik magukat, mintha a Paradicsomban lennének, kipróbálhatják a babamasszázst, de a hidroterápia is része a lazító programnak.

A központ neve Baby Spa Perth, az ország nyugati tengerpartján fekvő Perth városában található. 

Ausztráliában ez az első ilyen jellegű központ, amely egy franchise vállalkozás részeként nyitotta meg kapuit, tulajdonosa a francia Laura Sevenus. Hasonló babakényeztető létesítmények működnek még Angliában, Dél-Afrikában és Spanyolországban.

A babák egyik kedvenc időtöltése a masszázs, imádják, amikor átmozgatják minden testrészüket.

A központban helyes kis fürdőkádak is vannak, ahol a babák kedvükre ellazulhatnak, lubickolhatnak, miközben a fejük egy speciális úszószerkezetbe van rögzítve, így nem kell balesettől tartani. Ez a hidroterápiás módszer, amellett, hogy javítja a babák közérzetét, erősíti az izomzatukat és a koordinációs képességeiket is. De természetesen vannak olyan csöppségek is, akik képesek álomba szenderülni a víz ringató hullámain.

Forrás: http://filantropikum.com/babak-szamara-mukodik-egy-spa-kozpont-ausztraliaban-babak-arcara-van-irva-mennyire-imadjak-kenyeztetest/



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!