Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Egy verseny, amelyen százezer diák már elindult

Írta: Szabó-Kocsis János

A gyermekeink – kevés szabadidejükben – igen sok időt töltenek a világhálón. De ha már így van, miért is ne használnánk ki ezt?

Ajánljuk nekik a XI. Mozaik Nemzetközi Internetes Tanulmányi Versenyt, amelyre bárki benevezhet az 1–12. évfolyamos tanulók közül.

5 ok, amiért érdemes elindulni:

1. Játszva tanít

A kérdések érdekesek, újszerűek, sokszínűek és játékosak. Az 5 forduló feladatsorai általában egy-egy témakörhöz kapcsolódnak, így segítik az adott témáról történő mélyebb és bővebb ismeretszerzést.

2. Széles a tantárgyak választéka

A diákok 14 tantárgyból versenyezhetnek, korosztályuknak megfelelően, egyszerre akár több tantárgyból is. Lehetőség van idősebb korosztály versenyében is indulni.

3. Egyedülálló a bónuszrendszere

Plusz 1 tantárgyból ingyenesen versenyezhetnek a tanulók, amennyiben az eredetileg választott tantárgy feladatsorát megfelelő szinten oldják meg az adott fordulóban.

4. Díjazza a tudást

A döntőbe jutottak emléklapot és ajándékot kapnak. A döntőben elért eredmény alapján az első 4 helyezett Szegeden, az ünnepélyes díjátadón értékes jutalomban részesül. Az oklevél mellett VR-szemüveg, hátizsák, drón, roller, hangszóró, könyv lesz a nyereményük.

5. Digitális

A versenyzők a feladatokat bárhol, bármikor és bármilyen digitális eszközön megoldhatják, ha van internet-hozzáférésük. Mindeközben azt is megtapasztalják, hogyan tehetnek szert új és megbízható ismeretekre a mai modern eszközök és a digitális anyagok felhasználásával.

Kell ennél jobb? www.mozaik.suli.hu

Még lehet jelentkezni, az 1. forduló 2017. október 16-án indul!

Forrás: http://eduline.hu/egyeb/2017/10/5/Egy_verseny_amelyen_szazezer_diak_mar_elind_VM08W6



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!