Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Aranyos jelentkezés a NASA-hoz

Írta: Szabó-Kocsis János

A napokban járta be a világot a hír, hogy az Amerikai Űrügynökség bolygóvédelmi felügyelőt keres. A nagyon jól fizetett munkás feladata az lesz, hogy megvédje az idegen élőlényektől (főleg bakteriális fertőzésektől) a Föld bolygót.

Az álláslehetőség, és a magas bérezés világszerte sokakat megmozgatott, köztük a 9 éves Jack Davist is, aki kézzel írt levélben jelentkezett az állásra:

Azt írja, hogy ugyan még csak 9 éves, de így is alkalmas lenne a feladatra, a testvére szerint ugyanis ő maga is földönkívüli, és megnézte szinte az összes, világűrről és földönkívüliekről szóló filmet, amit csak szabad neki. Megnézte a SHIELD ügynökei című sorozatot, és reméli, hogy nemsokára megnézi majd a Men in Black filmeket is, ezen kívül a videójátékokban is jó. A fiatal kora pedig azért válhat az előnyére, mert így több ideje lehet megtanulnia, hogyan gondolkodnak az idegenek.

A NASA levélben köszönte meg a kisfiú jelentkezését, és az ügynökség egyik vezetője telefonon is felhívta Jacket, és megköszönte, hogy érdeklődik a pozíció iránt. (NASA)

Forrás: https://444.hu/2017/08/05/kedves-nasa-a-vilag-legaranyosabb-leveleben-jelentkezett-a-nasa-bojgovedelmi-felugyelojenek-egy-9-eves-gyerek



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!