Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Ezt az öt hibát ne kövessétek el, ha fesztiválozni mentek!

Írta: Szabó-Kocsis János

Vannak olyan szituációk, amit minden fesztiválozó átél egyszer, de ti ne kövessétek el ezeket a hibákat. Van néhány dolog, amit kikerülhettek, ha előre terveztek.

1. Érkezés a kempingbe

Kempingezni szeretnél, de az utolsó pillanatra halasztod az érkezést, sátorállítást, és csak a gödör alján, a WC mellett marad hely a sátradnak? Remek. Az időben induláson kívül gondolj arra, hogy mi a helyzet akkor, ha a kemény talajba kell beleállítani a sátor rúdjait. Legyen nálad valami, amivel ezt a helyzetet is megoldhatod.

2. Telefon

Lehet, hogy a legújabb telefonok jobb képet csinálnak (és milyen jól mutatnak a kézben), de ha elviszed a régi telefonodat, akkor nem fog fájni (annyira) a szíved, ha valamelyik éjszaka elhagyod/elejted/ellopják.

3. Ruhák

Nyilván jó érzés egy fesztiválon a legszebbnek lenni, de pont az ilyen fesztiválhelyzetek teszik próbára legjobban ezeket a ruhákat. Megéri óvatosnak lenni vagy a tömeg szélén állni, hogy ne borítsanak le sörrel? Lehet, hogy jobban jársz, ha a szívednek nem annyira kedves ruhát nevezel ki fesztiválozó szettnek.

4. Mellékhelyiségek és tömeg

Érdemes a főbb útvonalakat elkerülni ilyen téren, hiszen az ottani WC-ket több ezer ember használja. Keressetek egy kevésbé frekventált helyen felállított mellékhelyiséget.

5. Tarts rendet a zsebedben

Fontos, hogy még három fröccs után is tudd, mit hová tettél. Legyen egy rendszer a fejedben, és elkerülheted a szívrohamokat, ha éppen nem érzed a zsebedben a telefonod vagy a pénztárcád, hiszen lehet, hogy csak azért, mert nem is oda tetted.

Forrás: http://eduline.hu/felnottkepzes/2017/6/14/5_hiba_amit_gyakran_elkovetnek_a_fesztivalo_TRVKDY

 



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!