Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Felvételi 2017: lehet törölni a jelentkezési lapról egy vagy több szakot?

Írta: Szabó-Kocsis János

Mit tehettek, ha szeretnétek törölni a felvételi jelentkezési lapról az egyik szakot? És vajon új képzést felvehettek-e? Újabb olvasói kérdésre válaszolunk. Jelentkeztem gazdálkodási és menedzsment szakra, de úgysem jutok be, ezért törölném a jelentkezésemet. Felvehetek helyette egy másik szakot? Sajnos nem. A jelentkezési helyet töröltetni lehet, de sem annak újbóli aktiválására nincs lehetőség, ahogy új, a jelentkezési lapon eredetileg nem szereplő szakot sem jelölhettek meg utólag.

A pótfelvételin próbálkozhattok, de akkor már csak önköltséges alap- és osztatlan szakokat hirdethetnek meg az egyetemek és főiskolák, ráadásul a választék is jóval szűkebb, hiszen már csak az üresen maradt hallgatói helyeket töltik fel az augusztusi pótfelvételi szezonban.

 

 

 

 

Forrás, kép: http://eduline.hu/erettsegi_felveteli/2017/6/28/felveteli_2017_jelentkezes_visszavonasa_L5W2B8



Bárhol, bármikor...

Sokat utazol? Nincs a közeledben egy rádió? Nem vagy a vételi körzeten belül? Sebaj! Töltsd le okostelefonodra az ingyenes Tunein alkalmazást és máris hallgathatod rádiónk adását élőben bárhol, bármikor!

Töltsd le telefonodra még ma! Töltsd le még ma a telefonodra!