Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 03. 01. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 -  Hitvalló: Fülöp Lajos 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel! –  Kohi-Pál Eszter - Református

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: Ferenczi Zoltán tréner mesél az Írd át a forgatókönyved programjáról. Sokat ismerhetik Zolit, hisz közel 25 éve folytat személyiségfejlesztő, közösségépítő tréningeket csoportoknak, többek között Kiskunhalason is. Véleménye szerint igen gyakori, hogy ugyanabba a nehézségekbe ütközünk életünk során, mintha ugyanaz a hiba üldözne bennünket, de a program bennünk van elrejtve, ami újból és újból, ugyanabba a gödörbe vezet. Mit lehet tenni? Átírni az életünk forgatókönyvét! Tudatosan szembenézni démonainkkal, és elengedni őket,, új, egészségesebb megoldásoknak utat engedni. Tapasztalatai szerint ebben rengeteget segít a csoport együttes munkája, hisz a másik élete olykor segít rálátni saját elakadásainkra, megoldásainkra. Tartsanak velünk ebbe a rendkívül érdekes forgatókönyv újraíró történetbe! (ismétlés)

11:00 – Ziccer: Cunder! - beszélgetés Nagy Gáborral a Kiskunhalasi UKSC technikai vezetőjével a Ziccerben. Hogyan kezdődött az elsősorban utánpótlás-neveléssel foglalkozó egylet számára a pandémia árnyékában a felkészülés? Hogyan rajtoltak a korosztályos bajnokságok? Mi várható a csapatoktól? Hogyan lehet megoldani ennek rengeteg csapatnak a versenyeztetését, menedzselését? Kérdések és válaszok a szakembertől a Ziccerben. Sportoljunk ezúttal is együtt! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: Babusgató: dr. Kajtor Ágnes a gyermekkori fogszabályozásról

13:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója.Botrány a 2806-os szobában (négy részes dokumentumfilm - 2020. december) Az egykori IMF-vezér felemelkedéséről és bukásáról készített négyrészes dokumentumfilm-sorozatot a Netflix 2020. december 7-én mutatta be, és azóta is megtekinthető a streaming szolgáltató kínálatában. A film Dominique Strauss-Kahn, becenevén DSK, az egykori IMF-vezér felemelkedéséről és bukásáról szól. A filmben megszólal a 2011. májusában kitört botrány szinte valamennyi érintettje, de szerepelnek azok is, akik korábban, majd azt követően szerepet játszottak ennek a nagyon különös személyiségű embernek az életében. A film megosztó, botrányos és provokatív, ennek okán csak 16 év felettieknek ajánlható.

14:00 – A tudomány mai állása: Sikeresebbek lehetnek a különböző személyiségű madár egyedekből álló csapatok. Golflabdára bukkantak a Holdon. Képeket küldött a Marsról a kínai szonda. Az Antarktiszon bukkantak a Marson gyakori ásványra. Jól működő gyógyszert találhattak az elhízás ellen. Egyedülálló magyar módszer az agysejtek vizsgálatára. Bármilyen hangot leutánozhat a mesterséges intelligencia.(előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Szerelem vagy erős szimpátia? Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk!(ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat:

19:15 - Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

 20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Kohi-Pál Eszter – Református és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 17. – A család mentálhigiénes funkciói 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred közbelép