Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Dr. Viszmeg Sándornak, a közismert és szeretett Pro Urbe díjas, igazi lokálpatrióta halasi orvosunk élútját ismerhetjük meg

Műsorvezető: 2016. október 19. szerda, 08:20 Meghallgatva: 11679 alkalommal

Sándort szinte mindenki ismeri városunkban és azon túl is, hisz vagy orvosi pályáján, vagy épp rendkívül széles körben végzett társadalmi munkáján keresztül, vagy épp sportolás közben ismerhette meg. Hűségese városunknak, elkötelezett segítője az itt élő embereknek már ifjúkora óta. A paraszti családból származó fiatalember már ötévesen eldöntötte, hogy orvos lesz és ezt az 50-es évek viharai sem akadályozták meg, s lett családja öröme, büszkesége. Miért szeretne orvos lenni? - kérdezte a felvételi bizottság tőle anno. A válasz, - hogy segítsen Józsi bácsinak a szomszédban, ha bajba kerül - ma sem változott. Sokféle formában, gyakorlatiasan és szorgalmas jó szívvel segíti családját, egyházát, iskoláját és a körülötte élő közösségeket ma is, túl a 80. születésnapján! Feltétlenül tartsanak velünk!

Adás hallgatása