Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 17. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Kovács Emőke

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: Fűben, fáról orvosság - székely népi gyógyászati alapok - Kállai Magdolnával beszélgetünk az egészséges étkezésről. Végh Balázsné Kállai Magdolna népi gyógyász, természetgyógyász most induló sorozatunknak szakértője. Az Aura Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ közvetlen munkatársa most induló sorozatunkban sorra veszi majd azokat a fő területeket, amik meghatározzák mindennapjainkat, testi-lelki egészségünket, egyensúlyunkat! Mai adásunkban az egyik alappilléről ad hasznos útmutatást szakértőnk, az emésztőrendszerről, a helyes táplálkozás módjáról! Feltétlen tartsanak velünk szakértőnk mai, majd elkövetkező adásaiba!(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Jubileumi évet kezdtünk! - beszélgetés Fodor Tamással a Szilády RFC elnökével a Ziccerben. Hogyan telt az elmúlt tíz esztendő, különösen a pandémiával bonyolított utolsó év? Mi várható idén? Hogyan lehet megtartani az egyensúlyt a neves egyletekhez igazoló tehetségek és az RFC-ben maradók között? Értékelés, vélemény a teremidény finisében a hónap végén rajtoló szabadtéri szezon előtt. Tamással természetesen a legújabb beruházásokról is beszélgetünk! Villanyvilágítás és ami mögötte van! Figyeljen ön is ránk!

11:00 – Jóllét: Lyra 45! - beszélgetés Csorvási Zoltánnal a Lyra együttes alapító tagjával a Jóllét magazinban. 1976-ban alakult a Lyra együttes, ennek idén éppen 45 esztendeje. Mi történt az elmúlt 'majd fél évszázadban? Hogyan vált országos hírűvé az együttes? Milyen legendás történetek kapcsolódnak a sok száz hazai és külföldi fellépéshez? Mi az a kohézió, ami mindig átlendítette a csapatot a holtpontokon? Hogyan ünnepel idén a születésnapos Lyra? Csorvási Zoltán emlékezik, történeteket mesél, anekdotázik, az elmúlt 45 év legjelentősebb eseményeiről beszél a Halas Rádióban. Nem szabad kihagyni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Meraki – görög recept a flow-ra. Boldogságatlasz-sorozatunk utolsó epizódjában arra keressük a választ, hogy a többezer éves, az európai civilizáció egyik alapkövének tekintett görögök miben látják a boldog, kiegyensúlyozott, derűs élet titkát.

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kivételezés. Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? – Versegi Andrea TB szakértő rovata. Saját jogú táppénzen kívül sorkerülhet arra, hogy gyermekünk betegségére tekintettel is keresőképtelenné válhatunk. Ezt nevezzük gyermekápolási táppénznek. Mindkét szülőnek egyformán jár a gyermek 12 éves koráig ellátás, természetesen ebben az esetben is  csak akkor, ha a biztosítási jogviszony fennáll. A GYÁP napok száma függ a gyermek életkorától és a családi állapottól.

18:00- Érdekes emberek: Egy nehéz időszak az orvos szemével. Dr. Hódi Veronika onkológus szakorvos Szombathelyen él családjával együtt. Az ottani kórház onkológiai osztályán végez embert próbáló munkát, közben férjével három gyermeket nevelnek. Több éve már, hogy bekapcsolódtak a Házasság hete programsorozatba is. E két területről, a kétféle gyógyító munkáról beszélgettünk. Fogadják szeretettel!

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnakésLélekműhely – A terápiás csoportok segítő hatásai 14. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár