Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 10. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Vedres Csaba

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: A tét a bennmaradás! - beszélgetés Kuhn Róberttel a Faddikorr Kiskunhalasi FC elnökhelyettesével a Ziccerben. Hogyan kezdődött január utolsó napjaiban, havas, hideg, szeles időben a pontvadászat a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban? Hogyan sikerült az alapozás és az első hivatalos mérkőzés a halasi csapat számára? Miért számít sorsdöntőnek a Soltvadkerti TE elleni hazai rangadó? Mire képes ez a "csikócsapat" a tavaszi szezonban? Mekkora szerepe van az utánpótlásnak az egyesületen belül? Kérdések és válaszok kendőzetlenül a Ziccerben! Érdemes meghallgatni!

11:00 – Jóllét: Farsang? Rockfarsang! - beszélgetés Gál Dezsővel és Jeszenszky Zoltánnal az idei rendhagyó, 17 Rockfarsang apropóján. Hogyan, milyen módon lesz az idei, monstre, közel öt órás online rockfarsang? Hol lehet hallgatni, látni az ismert és meglepetés fellépőket? Hogyan zajlik majd a jelmezverseny? Részletek, tények, adatok a két főszervezőtől a Halas Rádióban! Szóljon a rock!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Kinek a terheit visszük? Vendégek: Mohamed Fatima - Bebe - Szabó Sipos Barnabás. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? –Versegi Andrea társadalombiztosítási tanácsadó rovata. Első lépést megtettük a táppénz jogosultsághoz, meghatároztuk a keresőképtelenséget, már csak azt kell tudnunk jár-e nekünk ez az ellátás, ha már nem tudunk dolgozni. A táppénz úgynevezett keresetveszteséget pótol, hiszen kiestünk a munkából, nem tudunk dolgozni. Kérdés, hogy ez az anyagi pótlás mennyi lesz számunkra? Fontos alappillére ennek eldöntésének a meglévő biztosítási jogviszonyunk időtartama, jövedelmünk összege.

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat: Ted Clever: A két jóbarát ; A két pajkos macska

19:15 – Irodalom az éterben:Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A terápiás csoportok segítő hatásai 13. – Idősödve... 1. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - A névtelen vár