Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 05. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Udvardy Márton 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! :Édes Árpád- Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. A mai adásban Judittól tippeket kapunk, hogy hogyan fogadjunk örökbe kutyát, mire figyeljünk, hogyan alakítsunk ki jó kutya gazda kapcsolatot örökbefogadás esetén. Tartsanak velünk! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00- Jóllét: Farsang? Rockfarsang! - beszélgetés Gál Dezsővel és Jeszenszky Zoltánnal az idei rendhagyó, 17 Rockfarsang apropóján. Hogyan, milyen módon lesz az idei, monstre, közel öt órás online rockfarsang? Hol lehet hallgatni, látni az ismert és meglepetés fellépőket? Hogyan zajlik majd a jelmezverseny? Részletek, tények, adatok a két főszervezőtől a Halas Rádióban! Szóljon a rock!

11:00 – A tudomány mai állása: Történelmet írt egy űrvállalat, amely repülőgépről állított pályára műholdakat. Erős jel érkezett egy közeli galaxisból. Három érdekesség, amit mostanában tudtunk meg a Marsról. Folyamatosan csökken Magyarország területe. Megmozgatja az agyunkat az érvelés. Fontos bizonyíték az alkoholfogyasztás ellen. Újra járnak a gerincvelősérülés miatt lebénult egerek. Mesterséges intelligencia tanítja a művégtagokat. Felismeri a madarakat az okosetető. Azonosíthatóvá válhatnak Mátyás király csontjai.

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Harsányi Gábor

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Babusgató: Mai műsorunkban Kiss Tamással a Zöld Közösségért Természetbarát Egyesület madarászával és nagyfiával Gecse Bence Hunorral beszélgetünk a természethez és madarakhoz fűződő kapcsolatukról, továbbá a környezet védelme iránti elkötelezettségéről és munkájáról mesél a szakember. Tartsanak velünk!(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00 – Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Bagi Alexandra, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kulturális antropológia szakos hallgatója mesél nektek tanulmányairól, élményeiről.

19:00  - Szép Álmokat: Ted Clever: A bátor szarvas

19:15 - Irodalom az éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 - Aréna

21:00 – Serkenj fel!: Édes Árpád- Reformátusés Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 11. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: