Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 02. 03. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Tyukász Mihály Tamás

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi kaleidoszkóp: Védőoltások, óvoda ünnepélyes átadás a kertvárosban, költségvetési tervek, tárgyalások, egyeztetések, vagyonnyilatkozatok, véradás, elektromos kerékpár és ifjúsági pályázat - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halas Rádióban.(az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Ezt is megúsztuk! - beszélgetés Csontos Kristóffal a Kiskunhalasi Úszó és Gyógyúszó Egyesület edzőjével. Kristóf három évvel ezelőtt a fővárosi létet cserélte fel egy vidéki kisvárosira, azért hogy megmutassa, hogy mit tud, mire képes edzőként. Novotny Attila hívta és azóta is legfontosabb támasza a sikerkovács tréner. Mi történt az elmúlt években az uszodában? Hogyan lett "bácsi"? Miként sikerült "megúszni" a legkritikusabb helyzeteket is? Ezekről a témákról is beszél a Halas Rádió Ziccer című sportmagazinjában Csontos Kristóf. Érdemes meghallgatni!

11:00 – Jóllét: Ezt egy életen át kell játszani! - beszélgetés Bende Bélával a Jóllét magazinban. Béla a '60-as évek elejétől jelen van a zenei életben, zenekarokat alapított, játszott legendás együttesekben, tehetségeket fedezett fel és folyamatosan jelen volt-van a helyi közéletben is. Mindenre nyitott és ez a zenei repertoárjában is érvényre jut. Zenélt Koós Jánossal, Máté Péterrel és stúdiójában készült a Zanzibár együttes egyik aranylemeze is. Az évtizedek jönnek-mennek, de a zene örök! Bende Béla élményeit, kalandjait osztja meg a Halas Rádió hallgatóival a rá jellemző sodró lendületű stílusban.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Téma: Bármikor tudsz jó hangulatba kerülni? Vendégek: Dolly - Horányi Juli YOULÏ - Köteles Leander. Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? – Versegi Andrea TB szakértő rovata. " Táppénz", mint egészségbiztosítás egyik típusú pénzbeli ellátása- függvénye a "keresőképtelenség" megállapítása, meghatározása. Megnézzük a keresőképtelenség fogalmát, mi alapján határozza meg az illetékes háziorvos, hogy nem tudunk munkát végezni. Számos pontokon megyünk végig, amely eredményezheti az eldöntendő kérdést- keresőképtelenek vagyunk-e?

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A terápiás csoportok segítő hatásai 10. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Menni vagy meghalni