Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 28. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: B. Tóth Klára

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:(előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: A játékok útvesztőjében. Valljuk be! Sokszor ácsorgunk a játékboltok polcai előtt, hogy milyen játékot is vegyünk gyermekünknek. A gyerekek sokszor megkönnyítik a dolgunkat, hiszen hosszú listát tudnak adni kívánságaikról. De vajon tudjuk melyik játék, milyen területeket, képességeket, részképességeket fejleszt? Erre keressük a műsorban a választ. Vendégünk Hegyiné Lénárt Anikó, logopédus, gyógypedagógus. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A reflux kialakulása és kezelése

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. Miért fontos ivartalanítani a kedvencünket? Mikor történjen meg a műtét? Milyen betegségeket előzhetünk meg az ivartalanítással? Valóban kell e a szuka kutyának, macskának elleni ivartalanítás előtt? Ezeket a kérdéseket fogjuk boncolgatni a mai adásban, tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Ezt egy életen át kell játszani! - beszélgetés Bende Bélával a Jóllét magazinban. Béla a '60-as évek elejétől jelen van a zenei életben, zenekarokat alapított, játszott legendás együttesekben, tehetségeket fedezett fel és folyamatosan jelen volt-van a helyi közéletben is. Mindenre nyitott és ez a zenei repertoárjában is érvényre jut. Zenélt Koós Jánossal, Máté Péterrel és stúdiójában készült a Zanzibár együttes egyik aranylemeze is. Az évtizedek jönnek-mennek, de a zene örök! Bende Béla élményeit, kalandjait osztja meg a Halas Rádió hallgatóival a rá jellemző sodró lendületű stílusban.

19:00 – Szép Álmokat: G.Joó Katalin: Hóvirág; Altató

19:15 – Irodalom az Éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 8. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz