Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 21. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Mező Mihály 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! – Édes Árpád -Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Fűben, fáról orvosság - székely népi gyógyászati alapok - Kállai Magdolnával beszélgetünk az egészséges étkezésről. Végh Balázsné Kállai Magdolna népi gyógyász, természetgyógyász most induló sorozatunknak szakértője. Az Aura Természetgyógyászati Gyógyító és Oktató Központ közvetlen munkatársa most induló sorozatunkban sorra veszi majd azokat a fő területeket, amik meghatározzák mindennapjainkat, testi-lelki egészségünket, egyensúlyunkat! Mai adásunkban az egyik alappilléről ad hasznos útmutatást szakértőnk, az emésztőrendszerről, a helyes táplálkozás módjáról! Feltétlen tartsanak velünk szakértőnk mai, majd elkövetkező adásaiba! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Testi-lelki méregtelenítés - Vendégünk Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője, akivel az ünnepek utáni takarításról, szemetelésről beszélgetünk. Környezetünk mellett fontos lelkünk és testünk méregtelenítése is, ehhez kapunk ötleteket, tanácsokat! Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes emberek: Bemutatkozik a Református EGYMI Kiskunhalasi Tagintézménye, a vezetőkkel Gyulai Ildikóval és Molnár Józseffel beszélgettünk.

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: Magazinunk mai vendége Szabó Judit a Juma kutyaiskola vezető oktatója. Segítség! Vemhes lett kutyám! A mai adásban Judit mesél az álvemhességről, hogyan lehet észre venni a szuka kutyán ha vemhes. Mire kell odafigyelni egy anya kutyánál? Vannak e veszélyei a kutyáknál a szülésnek? Illetve mikortól és mivel kell etetni a kölyköket. Valamint a már sokszor említett szaporító, tenyésztő közti különbségről is beszélünk, mert van amit nem lehet elégszer ismételni! Tartsanak velünk! (ismétlés)

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Ökumenikus Imahét: Megújulás Isten igéje által: ”Ti már tiszták vagytok az ige által” (Honti Irén – evangélikus)

19:00 – Szép Álmokat: Lázár Ervin: A kisfiú meg az oroszlánok 14. fejezet

19:15 – Irodalom az Éterben: Honoré de Balzac: Goriot apó

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Édes Árpád –Református és Lélekműhely: A terápiás csoportok segítő hatásai 6. 3. pont: a csoport az információátadás helye 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz