Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2021. 01. 01. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Szöllösy Gábor

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! : Édes Árpád - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 - Református istentisztelet

11:00 – A tudomány mai állása: Úgy tűnik, jobbat tesz nekünk a téli időszámítás. Az űrkutatásnak köszönhető több hétköznapi eszközünk kifejlesztése. Visszatért a Földre a kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Lehoznak a Földre egy űrben keringő szemetet. Üzembe helyezték a fúziós reaktort Kínában. Hat hét alatt nyomtatnak társasházat Németországban. Különös morajlásokat hallanak világszerte. Óriási utat tett meg egy fehér cápa. (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Gór Nagy Mária

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:  Béky László tanár úr - Tanácsok Covid idején (is). Béky László a természetgyógyászat egyik legkiemelkedőbb, ikonikus alakja. Tanácsok - Covid idején, ez mai témánk! Orvostudomány és természetgyógyászat karöltve, egymást segítve az ember EGÉSZségének érdekében - ez jelmondata, melyet közel négy évtizedes munkájával igazol.  Hatalmas lendülettel és féltő szeretettel ad pótolhatatlan tanácsokat, mit tegyünk és mit NE tegyünk, ha elkaptuk a Covid 19-et! Feküdjünk, és szigorúan pihenjünk, de ne háton, inkább oldalfekvésben, vagy hason! Szigorúan kortyolgatva igyunk, nem terhelve tovább, az amúgy is hatalmas munkát végző szervezetet! Gyakorlatilag az egész érrendszer gyulladásban van, ezt kell és lehet segíteni okos módszerekkel! Tartsanak velünk az interjúba a további, rendkívül fontos javaslatokért! És ami érdekes, tanácsainak jó része általában is hasznos lehet immunrendszerünk erősítése, edzése érdekében!(ismétlés)

14:00 – Zöld-tál: Újévi fogadalmak, a diéta - Rita asszonnyal beszélgetünk az újévi fogadalmakról, többek között a diétáról is. Könnyű és egészséges recepteket hozott, melyek alapanyagai vitamindúsak és a téli időszakban is könnyen beszerezhetőek. Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: OKTONDI - Oktatás. Online. Digitálisan. Ebben felsőoktatásban tanuló egyetemisták mutatják be egy 20 perces beszélgetésben, milyen tapasztalatokat szereztek, mire is számíthatnak majd az oda felvételizők. Farkas Barbara, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészeti igazgatási szakos hallgatója mesél nektek élményeiről!

19:00  - Szép Álmokat:

19:15 - Irodalom az éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

20:00 - Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád- Református (ismétlés) és Lélekműhely: Társas dilemmák, ezek feloldásának lehetőségei - befejezés 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben