Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 12. 05. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Simonyi Gyula 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Paulo Coelho - A Portobelloi Boszorkány

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Zöld – tál: Karácsonyi szokások- Mongyi Marianna a Zöld Híd Egyesület vezetője az általa már végigjárt országok karácsonyi szokásait, hagyományait mutatja be. Lettország ízeivel maradtunk adósak, ezért megismerhetjük az igazi lett almáspitét is. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Ziccer: Többet érdemeltünk volna! - beszélgetés Agócs Zoltánnal a Faddikorr Kiskunhalasi FC vezetőedzőjével. Kurtán-furcsán ért véget a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Két nyerhető rangadó elmaradt, felborult a tabella, nem lehet tudni mikor és hogyan lesz a folytatás. A vezetőedző nagyon kritikusan értékeli csapata helyzetét, de vázolja a kilábalás lehetőségeit is. A nagyon tehetséges halasi fiatalokból csapat sokra hivatott, de idő kell arra, hogy meg tudják állni helyüket a megyei I. osztályban. Értékelés, számadás, jövő! Beszélgetés a vezetőedzővel a Ziccerben! Sportoljunk együtt!(ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Három év alatt hét határon is túl. Mi indít arra egy fiatalembert, hogy az életéből éveket szánjon arra, hogy bejárja a világot? A kérdésre biztosan több válasz is adódik, de műsorunkban most Péter Szabó László mondja el, hogy ő miért is vette nyakába a vándortarisznyát. Beszél arról is, hogy mennyi szerencse és leleményesség kell ahhoz, hogy útiköltség és a mindennapi betevő falat se legyen megoldhatatlan probléma! Köszönjük, hogy hallgatják adásunkat! (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: A legboldogabb emberek a dánok - Fodor Dani élménybeszámolója. Városunk szülötte Fodor Dániel nemrégiben két hónapot töltött Dániában egy biofarmon. A világjáró fiatalember úgy érezte magát ott, mint Alice csodaországban. Olyan kedvességgel és segítőkészséggel, pozitív hozzáállással és nyitottsággal találkozott, amit soha nem tapasztalt. Ez jellemző szinte minden dánra, meséli Dani, bárkivel találkoztam, nem kellett segítséget kérnem, magától kínált segítséget ha látta gondom van, egy kiadós mosoly és jó beszélgetés kíséretében. Megmondom őszintén, riporterként folyamatosan azt éreztem a beszámoló alatt, hogy milyen jó lenne, ha ez Magyarországon is így lenne, nekünk is, a környezetünknek is, rámosolyogni, segíteni, nyitottan elfogadni egymást. Nem is csoda, hogy a dánok a felmérések szerint a legboldogabb embernek érzik magukat. De nem az anyagi jólét miatt, hisz a magas nemzeti jövedelem ellenére meglepően szerényen és egyszerűen élnek. Tartsanak velünk, hogy feltöltődjenek Önök is pozitív életérzéssel! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: A Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, a Korál együttes ikonikus alapító-vezetője és énekese hatvankilenc évet élt. Balázs Ferencre emlékezünk, felidézzük pályafutását, legnagyobb slágereit.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

 20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Az együttesség, mint az egyéni (személyes) és egyetemes szempontjait kiegészítő dimenzió. Vallás és spiritualitás. Elköteleződés, intimitás, önazonosság 3.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt