Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 12. 02. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Sasvári Erzsébet 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bohumil Hrabal - Macska-maszkabál, avagy gyónás feloldozás nélkül

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Elindult a tesztelés, újraindult a védőnői szolgálat, családbarát pályázatot nyert a polgármesteri hivatal, folytatódik a Cseresznyés utca aszfaltozása, véget ért városunkban a szervezett lombgyűjtési akció. - beszélgetés Kuris István Lászlóval városunk alpolgármesterével. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Többet érdemeltünk volna! - beszélgetés Agócs Zoltánnal a Faddikorr Kiskunhalasi FC vezetőedzőjével. Kurtán-furcsán ért véget a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. Két nyerhető rangadó elmaradt, felborult a tabella, nem lehet tudni mikor és hogyan lesz a folytatás. A vezetőedző nagyon kritikusan értékeli csapata helyzetét, de vázolja a kilábalás lehetőségeit is. A nagyon tehetséges halasi fiatalokból csapat sokra hivatott, de idő kell arra, hogy meg tudják állni helyüket a megyei I. osztályban. Értékelés, számadás, jövő! Beszélgetés a vezetőedzővel a Ziccerben! Sportoljunk együtt!

11:00 – Jóllét: Lopott kis percek! - beszélgetés Kohi Habibbal, akinek a napokban jelent meg első verseskötete a Holnap Magazin gondozásában. Honnan indult Habib művészetek iránti elkötelezettsége? Miért volt számára meghatározó a Bibó-gimnázium szellemisége? Hogyan kerültek nyomdába versei? Kinek és miért ajánlja kötetét olvasásra, gondolkodásra, elmélyülésre? Kohi Habib a Halas Rádió Jóllét magazinjában beszél életéről, pályájáról, jelenéről és közeli terveiről. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Önök vállalják mások előtt, ami történt? És önmaguk előtt? Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? - Mai adásban elhangzik, hogy alakult, évtizedeken keresztül az állam által alanyi jogon nyújtott egészségügyi szolgáltatás - azaz a természetbeni ellátás - Magyarországon. TAJ szám megjelenésével ellenőrizhetővé vált jogosultság. Az ellátások fedezetére kötelező járulékfizetés, nem egy lehetőségként jelenik meg, hanem kötelezettségként írja elő a jogszabály, minden belföldi személynek.

18:00- Érdekes emberek:

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az éterben: Alexandre Dumas: Emma Lyonna

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – Kérdések és válaszok 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt