Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 11. 18. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Schnider Angelika nővér

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Eve Curie - Madame Curie

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Maszkviselés szabályai, lombgyűjtés, szociális díjak átadása, kiadó garázsok, irodák, raktárak, aszfaltozás a Cseresznyés és a Sárgarigó utcában, sportdíjak. - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halas Rádióban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                         

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: A Fradinak és az Újpestnek is fújtam már!  - beszélgetés Molnár Alex labdarúgó játékvezetővel a Ziccerben. Alex játékvezetői karrierje töretlen, a legalacsonyabb osztályból minden lépcsőfokot meglépve már a legmagasabb szinten is számítanak rá. Szerdái és a hétvégéi hosszú-hosszú ideje foglaltak, hiszen rengeteg helyre küldik labdarúgó mérkőzésekre. Hogyan indult a pályafutása? Kik segítették karrierje kiteljesedésében? Hol tart most és mi a terve a jövőt illetően? Kérdések és válaszok a sportmagazinban. Tartson velünk!

11:00 – Jóllét: Három évtizede a világ élvonalában! - beszélgetés László Istvánnal a Ganzair Kft. igazgatóhelyettesével. Honnan indult 1990-ben a Kft? Milyen mérföldkövek határozták meg a töretlen fejlődést? Hol tart ma és mi a közeli, távolabbi terv a jövőt illetően? Születésnapos eszmecsere a Halas Rádió Jóllét magazinjában.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel, és mély témák hétről hétre. Önök rögtön a lényegre térnek? És azt szeretik, ha mások is egyből a lényegre térnek? Tartsanak velünk! (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? - A II. világháború tönkretette a nyugdíjalapokat  – TB történet folytatás - Versegi Andrea TB szakértő rovata. Nagy léptekkel haladunk előre a társadalombiztosítás  történetében, hiszen csak a kardinális pontoknál állunk meg egy pillanatra ,  megemlítve azokat a fontos mozzanatokat melyek eljuttatnak a mai rendszer működéséhez. Sajnos a háborúban elszenvedett veszteségek a társadalombiztosítást sem kerülték el, újra kellett építkezni, újra kellett gondolni az alapokhoz való hozzáférést. Szükség volt pénzügyi forrásra az újraéledéshez.  Nyugdíjbiztosítás területén áttértek a felosztó-kirovó formára, amely tökéletessé tette a finanszírozást.

18:00- Érdekes emberek: Az ég a bátrakat szereti! Hatalmas robajjal, egymás után, vagy négy vadászrepülő hasított el felettünk, miközben Kecskeméten, az MH 59 Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis egyik irodájában beszélgettünk Ötvös Lajos őrnagy úrral, és feleségével, Rékával, aki zászlósként szolgál az említett alakulatnál. A mai korban már nem ritka, hogy hölgyek is tereptarka viseletben járnak, és talán már az sem, hogy egy olyan fegyvernem katonájaként, ahol hagyományosan férfiak teljesítettek szolgálatot. Az viszont, hogy ők ketten egy párt is alkotnak; nos, ez már ritkábban fordul elő. A szerelem mindig kaland is, de ahogyan ők ketten megharcoltak egymásért, az egy igazán ritka és szép történet! Ismerjék meg, és fogadják őket szeretettel!

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az éterben: Molnár Ferenc: A Pál utcai fiúk

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – Férfi archetípusok: a harcos (összefoglalás), a mágus (bevezetés) 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal