Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 11. 12. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Serafin József

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Eve Curie - Madame Curie

5:30 – Serkenj fel! –   Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Oltásellenesség – kibicek és kutatások. Járványosan terjednek az interneten könnyelmű, lázító vagy épp pánikkeltő szövegek a gyógyítás, a védőoltások ellen. De vajon az oltásellenesek vállalnák-e, hogy visszatérjenek a rég elfeledett súlyos gyermek- és felnőttbetegségek?(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Németország ízei - Mongyi Marianna a Zöld Híd Egyesület vezetője Németország környezetvédelme mellett olyan ételek receptjeit hozta el, melyek abszolút jellemzik az országot. Megtudhatjuk a klasszikus fekete erdő torta receptjét, de sörben pácolt pulykát is készítünk. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Házi tejtermékek készítése 2. rész - Paor-Smolcz Ferencné Tóth Melindával

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Kákonyi Ferenc, a halasi református gyülekezet orgonistája - életút. Feri élete szorosan összekapcsolódik a református gyülekezet életével. Ötévesen kezdet el járni templomba, akkor még a nagymama hívására és biztatására. De a család többi tagja is templomjáró ember volt. Kamaszként érintette meg az Istenhit személyesen először, majd később ez formálódott és változott életében erőt, biztos alapot és örömöt adó forrássá. Szintén kamaszként kezdett el járni kántorképzőbe, így vált hamarosan a gyülekezet zenei kísérettel szolgáló aktív tagjává, mely a mai napig így van. Civil foglalkozása gépészmérnök, de a zene mindig is fontos szerepet játszott az életében, ahogyan ennek is komoly családi hagyományai voltak a Kákonyi családban. Hogyan is alakult élete, mi az ami a legboldogabb emberré teszi ma is Feri életét? Tartsanak velünk riportunkba!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Három évtizede a világ élvonalában! - beszélgetés László Istvánnal a Ganzair Kft. igazgatóhelyettesével. Honnan indult 1990-ben a Kft? Milyen mérföldkövek határozták meg a töretlen fejlődést? Hol tart ma és mi a közeli, távolabbi terv a jövőt illetően? Születésnapos eszmecsere a Halas Rádió Jóllét magazinjában.

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Homérosz: Odüsszeia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! -  Édes Árpád –Reformátusés Lélekműhely: Férfi archetípusok: a király 2, a harcos 1. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal