Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 11. 11. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Szennyessy Judit

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Eve Curie - Madame Curie

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: Szigorítások, szigorítások és szigorítások. Kuris István László városunk alpolgármestere a legfrissebb információkat osztotta meg velünk a Halas Rádióban. A világjárvány sajnálatos történései mellett  még az alábbi témák szerepeltek tájékoztatójában: lombhulladék összegyűjtési akció időpontjai és helyszínei, Bursa Hungarica, NEA pályázatok, sportdíjak. Témák, aktualitások a Halasi Kaleidoszkópban Kuris István László alpolgármesterrel. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Olimpikon, edző, egyesületi elnök, tanár - beszélgetés Tuska Pállal. Véget ért a szabadtéri idény és a halasi militari csapat, Tuska Pál vezetésével ismét megerősítette pozícióját az ország elitjében. Mi pontosan a militari és miért tartják a legszebb, de legnehezebb szakágnak? Tuska Pál sok évtizedes élményeit, tapasztalatait osztja meg velünk a Ziccerben. Érdemes meghallgatni! (fotó: Kovács Iván)

11:00 – Jóllét: Beleszerettem a versekbe! - beszélgetés Posztobányi László előadóművésszel, dalszerzővel, énekessel a napokban megjelent verses kötete apropóján. Hajnal kettőkor írja legjobb verseit fehértói magányában, de folyamatosan foglalkoztatják a kriminovellák is. A városunkban jól ismert Poszi, ezúttal egy új, sokadik "oldalával" mutatkozik meg versei segítségével. Holdárnyék című kötete mindenki számára elgondolkodtató olvasmány lehet. Érdemes belelapozni. Posztobányi László a Jóllét magazinban mesél jelenlegi életéről, vágyairól és természetesen vadonatúj verses kötetéről.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Oltásellenesség – kibicek és kutatások. Járványosan terjednek az interneten könnyelmű, lázító vagy épp pánikkeltő szövegek a gyógyítás, a védőoltások ellen. De vajon az oltásellenesek vállalnák-e, hogy visszatérjenek a rég elfeledett súlyos gyermek- és felnőttbetegségek?

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

17:15 – Hogyan intézzem? – Versegi Andrea társadalombiztosítási tanácsadó rovata

18:00- Érdekes emberek: A változatosság gyönyörködtet. Néhány évvel ezelőtt egy vékony, mosolygós fiatal hölgy pattant a ceglédi evangélikus templom barokk orgonájának padjára. Pár pillanattal később a semmihez nem hasonlítható hangszer sípjai Bach zenéjének adtak életet. A lány, aki játszott, Czékmány Szandra volt; de kiderült, a zeneértő művelésén kívül sok másra is nyitott. Ismerjék meg, és fogadják szeretettel Szandrát!

19:00 – Szép Álmokat: Arany László: A békakirályfi

19:15 – Irodalom az Éterben: Homérosz: Odüsszeia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – Férfi archetípusok (Richard Rohr gondolatai alapján): a király 1. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Nicholas Sparks: Az utolsó dal