Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 11. 04. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Sándor József Attila

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Gilbert Keith Chesterton - Brown atya botránya

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Változás a városháza ügyfélszolgálati rendjében, érintésvédelmi gallyazás, lombgyűjtési akció, Bursa Hungarica, konyhakert pályázat, szociális díjak odaítélése, TérZene fesztivál - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel a Halas Rádióban. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Hazaköltöztünk, Halasra! - beszélgetés Kiss Tibor hosszútávfutóval, aki közel két évtizedes fővárosi lét után családjával visszajött szülővárosába. A hogyanokra és a miértekre kaphatunk választ a Halas Rádió Ziccer című sportmagazinjában. A magazin alcíme akár ez is lehetne: mindörökké atlétika, mindörökké sport, mindörökké futás.

11:00 – Jóllét: Hatvan éve tanítónő! - beszélgetés Bolla Sándorné Évikével, aki a napokban kapta kézhez gyémánt diplomáját. Évike sokak, nagyon sokak Évike nénije, tanító nénije generációkat nevelt fel, tanított az írás, az olvasás varázslatára. Mentorként számtalan friss diplomást támogatott a pályakezdésben. Neve, szellemisége egyet jelent a Felsővárosi Általános Iskolával. Évike néni pályája, személyisége, a gyerekekhez való viszonyulása  példaértékű. Most a Jóllét magazinban mesél különleges életéről, hivatásáról.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Nagy Maszk-hisztéria. A betegek személyes küzdelmein túl komoly gazdasági, közéleti és egészségügyi ellátási gondokat szül a koronavírus-járvány. A közösségi médiumokon elszabadult felelőtlen agyrémek mégsem a járványt, hanem a maszkviselést és a védekezést tartják a legnagyobb problémának. Mi értelme – azaz van-e értelme ennek?

14:00 – Sztárportré: Beszélgetések ismert emberekkel. A téma: szívesség. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Filmrendező szeretnék lenni! - beszélgetés Gudmon Olivérrel a Metropoliten Egyetem hallgatójával. Olivér más 10 esztendősen fotózott, majd a mozgókép kultúra sodorta tovább gyors karrierjében. Középiskolásként már rendkívül színvonalas és egyedi filmeket készített.  A szakterületen belül minden érdekli és ezért nagyon maximalista magával szemben. Jelenleg is több filmet forgat párhuzamosan, most a dokumentalista szemlélet áll hozzá legközelebb. Egy nagyon tehetséges fiatalember gondolatai, világlátása, ötletei és tervei a Halas Rádióban. Hangolódjon ön is ránk!

19:00 – Szép Álmokat: Ursula Wölfel: A repülő kalap

19:15 – Irodalom az Éterben: Homérosz: Odüsszeia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A sebzett kisfiú, a beavatás, a beavatott férfi jellemzői 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A király visszatér