Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 30. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zaymus Eszter, életvédő aktivista, a CitizenGo szervezet kommunikációs igazgatója

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Karinthy Frigyes: Így írtok ti

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: Célegyenesben a szociális otthon felújítása, októbertől ellenőrzik a maszk használatát a kereskedelmi egységekben, anomáliák és tények az aktuális gallyazásról, TérZene! - beszélgetés Kuris István László alpolgármesterrel. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Előttem az utódom! - Ziccerben apa és fia, Kiss Zoltán és Kiss Attila kézilabda játékvezetők. Zoltán 23 év után adja át a stafétát Attilának! Emlékezések, meghatározó élmények a Halas Rádió sportmagazinjában. Sportoljunk együtt!

11:00 – Jóllét: Mi lesz veled Sóstó?- beszélgetés Jáger Szabolccsal. Sóstó Sporthorgász Egyesület elnökével. Az elmúlt hetekben kritikussá vált a Sóstó vízszintje. Azonnali beavatkozásra van szükség! Mi a teendő? Hogyan lehet megoldani ezt a helyzet? Válaszok, tények, lehetőségek a Jóllét magazinban!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Ének, tánc, festés, haiku... és még ki tudja, mennyi más dolog. Ez fogalmazódott meg bennem, amikor Bácsalmási Gabriellával beszélgettünk, és felsorolta mindazt, amivel eddig és jelenleg is foglalkozik. Gyerekeket nevel, az Ékes kapu otthon lakóival énekel, táncol, szervez, tervez, és megvalósít. Csak javasolni tudom, hogy ismerjék meg közelebbről! Ebben lesz segítségükre ez a műsor!

19:00 – Szép Álmokat:Fésűs Éva: Pöttömke meg a csokoládé

19:15 – Irodalom az Éterben: Jonathan Swift: Gulliver utazásai

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely – A férfiak eredetileg negatív anyakomplexusa: Istenkapcsolat A nők eredetileg negatív anyakomplexusa 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien -  A Gyűrűk Ura - A két torony