Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 09. 24. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Sárkány Ferenc, gyógyszerész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Szilágyi István - Kő hull apadó kútba

5:30 – Serkenj fel! –  Kovács Teodóra - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Újranyomtatjuk a világot. A térbeli – vagy hivatalos nevén 3D-s – nyomtatás elképesztő sokszínűséggel tör be a mindennapjainkba. Már nemcsak ékszert, apró alkatrészeket, hanem autót, hidat, házakat és falvakat, sőt, húst és emberi implantátumokat is készítenek így. (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: Miért lettem óvó néni? - Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikóval és Dadai Zitával beszélgetek az óvónői hivatásról. Kezdetekről, motivációról, nehézségekről, örömökről. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Az ősz nem probléma: lehetőség! - Péterné Sztanik Nikolett védőnő tanácsai

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: ifj. Szegedi Gábor Kuvaitban. Városunk büszkeségének ifj. Szegedi Gábornak fordulatokban gazdag életpályáját, szakmai sikereit követhetjük évről-évre rádiónkban. Az egzotikus dél-kínai karrier után jelenleg Kuvaitban dolgozik, ahol többek között az uralkodó család tagjait edzi. Gábor segítségével betekintést nyerhetünk a helyi szokások rendkívül izgalmas világába is! Kuvaiti munkájában júliustól-szeptemberig a nyári meleg miatt pihenő van, hisz a közel 55 fokos meleg sem lovasnak, sem lónak nem ideális. Így láthattuk őt itthon a Redemptio 275. - Jász-Kun szerelem című darabban a Hirling József lovasparkban. Többek között Bányavölgyi Donátával szerepelt, akiről hallunk még a beszélgetésben.  Feltétlen tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Mi lesz veled Sóstó?- beszélgetés Jáger Szabolccsal. Sóstó Sporthorgász Egyesület elnökével. Az elmúlt hetekben kritikussá vált a Sóstó vízszintje. Azonnali beavatkozásra van szükség! Mi a teendő? Hogyan lehet megoldani ezt a helyzet? Válaszok, tények, lehetőségek a Jóllét magazinban!

19:00 – Szép Álmokat: Fésűs Éva: Az öreg mókusnéni

19:15 – Irodalom az Éterben: Katona József: Bánk bán

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Kovács Teodóra - Református(ismétlés) és Lélekműhely: A férfiak eredetileg negatív anyakomplexusa: Bűntudat a középpontban 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: J.R.R. Tolkien - A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége