Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 08. 20. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zsatkuné Szabó Mónika-Nyíregyházán élő, dekoratőr, rendezvényszervező

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel! –  Kohi-Pál Eszter - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. A mai adásban megtudhatjuk Judittól, hogy miért félnek a kutyák a vihartól és a tűzijátéktól. Mit tegyünk és mit ne tegyünk ha fél a kutyánk. Valamint tippeket kapunk arra is, hogy hogyan óvjuk meg a rettegő kutyát. Tartsanak velünk!(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Zöld-tál: Franciaország ízvilága - Mongyi Marianna, a Zöld Híd Egyesület vezetője, a francia környezetvédelem mellett itthon is könnyen elkészíthető francia ételek receptjeit hozta el nekünk. Megtudhatjuk, mi a különbség a francia és a magyar lecsó között, illetve hogyan készíthetünk hűsítő citromtortát és tojáslikőrt. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes emberek: "Pengeélen"- Benedek László Rolanddal hallhatnak beszélgetést  

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A kommunikáció alapszabályai - Kohout Zoltán szakújságíróval. A körítés a lényeg, ha tömören szeretnénk fogalmazni! Tudományos kutatások igazolják a tartalom döntő része, a 90%-a a forma. Tehát nem amit, hanem ahogy mondják, az számít igazán. Legyen az bármilyen média, a szövegestől a képi média világáig mindegy, ez alapszabály. A tartalom, a konkrét tényanyaga alig 10% a közlésnek. A ruhánk, a tekintetünk, a hanglejtésünk, a használt szavaink stílusa, mind sokkal fontosabb üzenetet közöl a partnerünkkel. Legyünk hát résen, vizsgáljuk meg magunkat és lássunk át a szitán! A manipuláció tehát akár pozitív, akár negatív céllal, de jelen van, a lényeg, mi döntsünk, engedjük-e, hogy hasson ránk! Feltétlen tartsanak velünk a beszélgetésbe! (ismétlés)

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Mindent a családomnak köszönhetek! - beszélgetés Faddi Jánossal. A különleges tartályokat gyártó Faddikorr Kft. ügyvezető-tulajdonosa a napokban töltötte be 70. életévét. A világ számtalan pontjára szállító cég első embere magazinunkban azt is megfogalmazta, hogy felesége, gyermekei és imádott unokái nélkül nem jutott volna idáig!(kép forrása: halasinfo.hu)

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Kohi-Pál Eszter –Reformátusés Lélekműhely: Önazonosság – Személlyé lenni – A komplexus 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - A megkerült cirkáló