Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 08. 19. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zichy Mihály, az Országos Széchenyi Könyvtár tudományos munkatársa 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Wass Albert - A funtineli boszorkány

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer: Sport az esélyért! - beszélgetés Molnárné Gép Anikóval. A Sport az Esélyért Egyesület hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok edzésével, versenyeztetésével foglalkozik hosszú évek óta. Ezeknek a srácoknak a mozgás, a sport jelenti a motivációt, a kitörési lehetőséget. Erről is beszél a Ziccerben az elnök asszony. Az is szóba kerül, hogy a hónap végén életük egyik legnagyobb élményét élhetik át a focisták, ugyanis részt vehetnek a fővárosban az Esély Fesztiválon. Esélyesként.

11:00 – Jóllét: Lengyelországból jöttem, huszárparancsnok vagyok! - beszélgetés Waslawczyk Dariusszal a Kiskunhalasi Lovasbandérium parancsnokával. Rozskenyér és vitorlázás helyett távlovaglás és hagyományőrzés. Redemptio jubileum nagyszabású programokkal a Hirling József Lovasparkban. Ezekről a témákról és még sok minden másról beszél a Jóllét magazinban Waslawczyk Dariusz. Tartson ön is a Halas Rádióval!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. A mai adásban megtudhatjuk Judittól, hogy miért félnek a kutyák a vihartól és a tűzijátéktól. Mit tegyünk és mit ne tegyünk ha fél a kutyánk. Valamint tippeket kapunk arra is, hogy hogyan óvjuk meg a rettegő kutyát. Tartsanak velünk!

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Hazai tájakon. Az Érdekes Emberek mai adásában a kiskunsági Tartós szegfű élőhelyétől elindulva, Magyarország számos pontjára látogatunk el. Útba ejtjük többek között Tatát, ahol a tó és a vár felejthetetlen együttesében gyönyörködhetünk. Szűcsné Gáspár Ida, aki már a fél világot (vagy majd' az egészet) bejárta, ezúttal hazai tájakkal ismertet meg bennünket. Ajánlom, hogy egy műsor erejéig (de ha megtehetik, valóságosan is) járják végig az adásban említett helyeket! Nem fogják megbánni! Jó szórakozást kívánunk!

19:00 – Szép Álmokat:

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Kék pille

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnakésLélekműhely –A nő szülőkomplexusa, kérdések és feleletek 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom:Agatha Christie - Gyilkosság az Orient expresszen