Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 07. 02. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: György-Rózsa Sándor, színművész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom:Bolesław Prus - A Fáraó

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:Lehetséges, hogy jobban éltünk 10-20 ezer éve? - Beszélgetés Kohout Zoltán szakújságíróval. Vajon egészségesebbek vagyunk-e, mint a vadászó-gyűjtögető késő-őskori emberek? Többet pihenünk, jobban étkezünk, több időnk van társas kapcsolatainkra, kevesebb-e az agresszió - jobb-e az életünk? (előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Babusgató: A Babusgató mai adásában óvodás, általános és középiskolás gyerekekkel beszélgetek a koronavírusról. Mit tudnak, hogyan élték meg a "bezártságot" és mi volt a legnehezebb a karantén alatt. Vendégeim: Kakas Dorka, Kakas Máté a Gólyafészek Óvoda óvodásai valamint Rajmond Anna a Szilády Áron Gimnázium ötödikes és Majkuth Csenge tizedikes tanulók. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Hegyek között, völgyek között... - Dr. Miskolciné Gregus Magdolnával és Bíró Emőkével túrázunk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp: A Halasi Kaleidoszkóp mai vendége Szabó Judit a JuMa kutyaiskola vezető oktatója. Itt a nyaralások ideje. Judittól a mai adásban megtudhatjuk, hogy hogyan tudunk biztonságosan nyaralni a kutyánkkal, külföldi utazás esetén mire kell figyelni, illetve mit tudunk tenni, ha nem tudjuk kedvencünket magunkkal vinni.

14:00 - 153-Lélekmód: Szélig Attila mesél az idei végzősök kihívásairól. A Szilády háromszorosan is kitüntetett diákja áradó lelkesedéssel és szeretettel mesél terveiről és az évfolyam idei nehézségeiről, kihívásairól és megoldásairól. Atilla 470 pont feletti pontot gyűjtött az érettségin, a pécsi pszichológusi felvételije valószínű megvan. Megtudjuk tőle miért is szeretne erre a pályára menni, hány különféle szakiránya is lehet a pszichológiának. Emellett kutatjuk kiváló szónoki képességeinek eredét, valamint azt is sorra vesszük mennyi bizonytalansággal, változással és nehézséggel kellett szembenézni a 2019/2020-as év érettségizőinek, felvételizőinek. Tartsatok velünk, egy élmény lesz ez a beszélgetés!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Maraton több, mint kétszázszor! - beszélgetés Tabajdi József hosszútávfutóval, aki közel a nyolcvanhoz is rendszeresen sportol, mozog, túrázik, fut és kerékpározik. A közismert futó egykoron az ország egyik legjobb maraton futóka volt, de ma is bármerre jár a nagyvilágban mindenhol tisztelettel és szeretettel köszöntik, sőt sok helyen díszvendégként fogadják. Bécs-Budapest, Spárta-Athén és még sok-sok nagy futás, kaland, élmény részese a Jóllét magazinban osztja meg gondolatait a hallgatókkal. Tartsanak velünk!

19:00 – Szép Álmokat:Beck Andrea: Látogatás a palotába

19:15 – Irodalom az Éterben:Móricz Zsigmond: Légy jó mindhalálig

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely:

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt