Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 06. 17. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Megújul a Csetényi park is! Látogató központ, kilátó-étterem, madármegfigyelő tanösvény, kondipark, kisvasút; ez mind-mind rendelkezésre fog állni egy esztendő múltával a helybeliek és Halasra látogatók számára. A központ fejlesztései között egy kicsit még várat magára az autóbusz állomás megújulása, de reméljük, nem sokat. Kuris István László alpolgármester úrral készült beszélgetésünkhöz is kívánunk jó rádióhallgatást! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                       

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer:

11:00 – Jóllét: Csipkevarrás - csipkevarázs! - beszélgetés Szécsiné Rédei Évával a Csipkeház igazgatónőjével. A friss Pro Urbe-díjas vezető munkáját kollégái maximálisan támogatják, így közös siker a városi elismerés. A karanténban is végig dolgoztak a csipkevarrók, mert kivételes megrendelést kaptak Spanyolországból. Mi történt az elmúlt esztendőben a Csipkeházban? Hogyan tovább halasi csipke? Mik a tervek az idénre és a következő időszakra? Szécsiné Rédei Éva a Jóllét magazinban értékeli az elmúlt néhány év történéseit és már a jövő terveit is megfogalmazza. Városunk világhírű kézműves remeke a főszereplő e heti magazinunkban. Érdemes meghallgatni!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes Emberek: Bűnmegelőzés az iskolában. Ezt a nevet viseli a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács speciális programja, mely rendőrök, pedagógusok, szociális munkások stb. számára szervezett képzések keretében teremt lehetőséget arra, hogy gyermekeink, fiataljaink felé preventív módon tudjunk fordulni. Nem lehet mindig az események után sajnálkozni; tenni kell valamit azért, hogy a folyamat megálljon, majd megforduljon. Topa Zoltán rendőr őrnagy az egyik nagyon felkészült, motivált szakember ezen a téren. Adásunkban őt és munkáját ismerhetik meg! Fogadják szeretettel!

19:00 – Szép Álmokat: Max Lucado: Különleges ajándék

19:15 – Irodalom az Éterben: Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön

20:00 – Aréna