Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 05. 24. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Balogh Péter

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - A gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Nyitottság, bátorság, akarat - Ladóczki István életútriportja. Az országosan elismert LADÓ-REC Hulladék-nagykereskedelmi cég családi vállalkozásként indult közel 30 évvel ezelőtt, és lényegében ma is az. Ladóczki István indította feleségével a rendszerváltáskor, s lépésről-lépésre szerezték a meg a tapasztalatokat, megbízhatóságuknak köszönhetően az egyre szélesebb ügyfélkört. Egy jó vállalkozáshoz mi kell? Akarat és elszántság és bizony szerencse is! - vallja. István kapcsolati hálóját és emberismeretét persze nagyban segítette az a közel 400 lagzi, melynek vőfélye volt. Miért csináltam? - mert szerettem, emlékezik vissza arra 16 év vőfélyi időszakára. A foci? Örök szerelem, bár ma már inkább kajakozik, de igen büszke fiára, ifj. Ladóczki Istvánra, aki magyar bajnokként játszott az MTK csapatában. Ma gyermekei és menye viszik a céget, sikerrel, hisz nemrég jelent meg róluk a cikk, a Forbes magazinban. Mi kell egy kiegyensúlyozott és eredményes, egyszerűen fogalmazva boldog élethez? Tartsanak velünk riportunkba a receptért! (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Április 24-én az egész világ láthatta a new york-i Metropolitan Opera At-Home gáláját. A mai műsorban is hallhatnak válogatást az otthonról fellépő művészek operarészleteiből, dalaiból. Többek között Sonya Yoncheva, Pjotr Beczala, Anthony Roth Costanzo világhírű kontratenor és a MET kórusa a Nabucco rabszolgakórusával. Jó szórakozást kívánok! (ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)                    

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Szalai Borbála: Igaz is volt,nem is volt

19:15 – Irodalom az éterben: James Herriot: Állatorvosi pályám kezdetén

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak és Lélekműhely: A nem hiteles kommunikáció okai, mélyebb értelmezése, a Satir- modell alapján 1.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája