Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 04. 29. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kunszabó Zoltán, katolikus diakónus, újságíró 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Halasi Kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer:

11:00 – Jóllét: Pszichológus válaszol - Váradiné Vastag Györgyi a Jóllét magazinban. Hogyan lehet segíteni ebben a helyzetben diákot, pedagógust, szülőt? Mit tud segíteni a pszichológia ott, ahol az alapszükségletekre sem telik? Mit lehet tanácsolni azoknak, akik krízishelyzetbe kerültek? Válaszok, tanácsok a pszichológustól a Jóllét magazinban!(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Merre tart a legöregebb hivatás? - Kohout Zoltán a vendégünk.  ...nem, a legrégebbi szakma nem a pajzán bujaságé, hanem a mezőgazdaságé, ami korunkra az egyik leginkább környezetszennyező iparággá vált. Ugyanakkor már turbó sebességgel folynak azok a fejlesztések - kerti agrokultúrától sci-fire emlékeztető precíziós gépeken át szántóföldi robotokig -, amelyek célja úgy biztosítani tömegek élelmezését, hogy közben a Föld sem rokkanjon bele.

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak az előző adások riportjaiból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Felhőillat. Mára a repülés bárki számára elérhető. Könnyen "ki lehet fogni egy fapados" ajánlatot, és illa-berek, már el is fogyott alólunk a megszokott, biztonságosnak vélt talaj. Mégis, egy teljesen más érzés, amikor szinte minden komfort nélkül csak a repülést, mint élményt éli meg az ember. Ezt kaptam most Vári Gyulától, aki hajdan a légierő Mig-29-ét lovagolta, ma pedig a Magnus Zrt. főpilótája. Fogadják műsorunkat szeretettel! (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat: Szalai Borbála: Őrködő csillagok

19:15 – Irodalom az Éterben: James Herriot: A repülő állatorvos

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! - Baptista igehirdetést hallhatnakésLélekműhely – A Jézus feltámadásában és az üdvösségbe vetett hit 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Frank W. Abagnale: Kapj el, ha tudsz