Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 04. 11. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kecskés Attila atya, a Dunakeszi Szent Imre templom plébánosa  1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés) 

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Rideg Sándor - Indul a Bakterház

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Húsvéti díszítés, játék, étel és ital ötletek - Mongyi Mariann mesél. Riportalanyunk óvónőként dolgozik, most otthonról segítve a szülőket a gyerekekkel való foglalkozásban. Ebben a maradj otthon helyzetben is fontos megünnepelni a húsvétot, nyilván egy kicsit másképp, mint szoktuk. Ehhez ad nagyszerű és egyszerűen megvalósítható ötleteket Mariann! Fontos, hogy a most kötelező lelassulást az elcsendesedésre, a családdal való együtt munkálkodásra használjuk fel. A díszítéstől, játékon át a répatortáig nagyszerű ötleteket kaphatnak az ajánlóból. S itt az idő a házilag készült húsvéti kalács készítésre is, melynek segítő videóját itt megtalálhatják! Tartsanak velünk a riportba! (ismétlés)

9:00 – Ziccer: Amerikából jöttem, mesterségem címere: motorversenyző! Györfi Alen három héttel ezelőtt érkezett haza a tengerentúlról, a legendás Daytona 200 gyorsasági motorversenyről. A versenyt a rajt előtt egy nappal lefújták a világjárvány miatt. Alen ottani élményeiről, a megélt csalódásról, valamint optimista terveiről mesél a Ziccerben. Tanulságos "mese", érdemes meghallgatni! (ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Emberséges lelkipásztorkodás. Rolf Zerfass német teológus adta egyik könyvének ezt a címet, de nyugodt szívvel állítom, hogy teljesen igaz mai beszélgetőtársam, Schindler Mátyás plébános atya személyére is. A bajai Barátok templomában szolgál, mellette a szegedi egyetemen is tanít. Sokrétű, vidám, másokért élő ember. Elhívásáról, munkájáról is beszélgettünk, de a legfontosabb témánk a mostani helyzetben való bölcs, meggondolt életről szól! Köszönjük, ha minket hallgatnak! (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Dr. Modok Szabolccsal és Szabó Tündével a jószolgálat szerepéről beszélgetünk. Dr. Modok Szabolcs városunk szülötte jelenleg Szegeden hematológus, klinikai főorvos, ugyanakkor 3 éve a Lioins klub tagja. Lions klub, hallottak már róla? Sokan nem, pedig a világ legnagyobb és legrégebbi jószolgálati világszervezetéről van szó. 206 országban közel másfél millió tagja a szervezetnek, melynek fő célja a jószolgálat, jótékonysági tevékenység. Szabolcs Szabó Tündének, a Szilády gimnázium közösségi szolgálat szervezőjének meghívására érkezett, hogy megismertesse velünk, a diákokkal, miért is jó önkénteskedni, tenni a jót, ingyen dolgozni pusztán azért, mert az jó érzés, és azért mert a szűkebb-tágabb közösségünk hasznára válik. Feltétlen tartsanak velünk a beszélgetésbe! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: David Bowie, Guns N’ Roses, Alice Cooper, AC/DC, Survivor, John Lennon, Bill Medley & Jennifer Warnes, Queen, The Police és Michael Jackson. Minden idők legjobb slágerei című sorozatom befejező részében a fent említett előadók egy-egy örökzöld slágerét hallhatják a Halas Rádió hallgatói.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Frédi és Béni a két kőkorszaki szaki

19:15 – Irodalom az Éterben:Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Meghittség az Istenkapcsolatban 2. 3.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az ellopott futár