Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 04. 08. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kunszabó Zoltán, katolikus diakónus, újságíró 2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk –Halasi kaleidoszkóp: Húsvét, másként. A Kaleidoszkóp mai adásában Kuris István László alpolgármester úrral a város aktualitásai mellett a közeledő ünnepről is szót ejtünk. A szokatlan helyzet nem zárja ki azt, hogy az ünneplésünk méltó és tartalmas legyen a bezártság ellenére is. Gondoljunk egymásra, hívjuk fel telefonon azokat, akik fontosak számunkra, és osszuk meg velük húsvét felülmúlhatatlan örömüzenetét: Krisztus feltámadt! (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                            

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer:

11:00 – Jóllét: Otthoni higiénia a világjárvány idején - beszélgetés Börcsökné Ábrahám Edit védőnővel. Kézmosás, fertőtlenítés, takarítás, egyéni és családi higiénia. Tények és tévhitek a koronavírus apropóján. (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Miért tűnnek el a közösségeink? - Kohout Zoltán a vendégünk. Az ember évezredeken át rászorult a közösségi együttműködésre, így viszont kötelező volt követni is a közösség szabályait. Az utóbbi 100 évben az egyéniség, a személyiség szabadsága a jelszó – ami ugyanakkor atomjaira bontotta a társadalmakat. Ráadásul nyakunkon a globalizáció...

14:00 – Sztárportré: A Sztárportré heti vendége Mihályi Győző színész, szinkronhang, rendező.  (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes Emberek: Emberséges lelkipásztorkodás. Rolf Zerfass német teológus adta egyik könyvének ezt a címet, de nyugodt szívvel állítom, hogy teljesen igaz mai beszélgetőtársam, Schindler Mátyás plébános atya személyére is. A bajai Barátok templomában szolgál, mellette a szegedi egyetemen is tanít. Sokrétű, vidám, másokért élő ember. Elhívásáról, munkájáról is beszélgettünk, de a legfontosabb témánk a mostani helyzetben való bölcs, meggondolt életről szól! Köszönjük, ha minket hallgatnak! (kép forrása: hirter.hu)

19:00 – Szép Álmokat: Frédi és Béni a két kőkorszaki szaki

19:15 – Irodalom az Éterben:Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – Az intimitás témakörének összefoglalása 8. - Meghittség az Istenkapcsolatban 1. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az ellopott futár