Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 04. 07. Kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kunszabó Zoltán, katolikus diakónus, újságíró 1. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel –Bödecs Pál - Református

6:00 – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója - Parkland/Félelmetes nap amerikai filmdráma, 92 perc, 2013. 1963. november 22. Ezen a napon gyilkolják meg az Egyesült Államok elnökét, John F. Kennedyt. És ez az a nap, amikor néhány átlagemberrel rendkívüli dolgok történnek. A Parkland kórház fiatal orvosai és nővérei. A titkosszolgálat. Az eseményeket véletlenül megörökítő filmes. Lee Harvey Oswald bátyja. Az elnök testőrei. Nekik köszönhetően a történelem egyik legalaposabban kutatott, lélegzetelállító, véres és megrázó története új szemszögből tárul a néző elé. (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje        

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré: A Sztárportré heti vendége  Mihályi Győző színész, szinkronhang, rendező.  (forrás: sztarportre.hu)

12:00 – Retro magazin: Önindító: Molnár Zsolt sziládys diák és a street workout

13:00 – Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Önindító:

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 - Tudomány mai állása: Feltérképezték a világ egyik legnépszerűbb kutyafajtájának, a németjuhásznak a teljes genomját. Hatalmas napviharokat tanulmányozó missziót indít a NASA! A rák több mint 50 típusát mutathatja ki egy egyszerű vérvizsgálat, gyakran az első jelek vagy tünetek megjelenése előtt. Mérsékelt égövi esőerdő maradványaira, tűlevelűek és páfrányok nyomaira bukkantak az Antarktisz nyugati részén az óceánfenék alatt 30 méterrel. Hőhullám volt az Antarktiszon. Az idei volt a legmelegebb tél Európában.

19:00  - Szép Álmokat: Frédi és Béni a két kőkorszaki szaki

19:15 - Irodalom az Éterben: Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei

 20:00- Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református(ismétlés), Lélekműhely: Az intimitás témakörének összefoglalása 8. - Meghittség az Istenkapcsolatban 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Az ellopott futár