Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 03. 27. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Bleszkánné Kis Ildikó, az Óbudai Családi Tanácsadó és gyermekvédelmi Központ intézményvezetője

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bókay János - Bohémek és pillangók

5:30 – Serkenj fel! : Édes Árpád - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00- Jóllét: Egészséges életmód a világjárvány árnyékában - beszélgetés Mamlecz Adrienn személyi edzővel. Hogyan tarthatjuk fenn egészségünket, optimizmusunkat ebben a helyzetben? Mit tegyünk és mit ne? Új korszak kezdődik? A beszélgetésből kiderül. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: Néhány pszichológiai kísérlet, ami sok mindent elárul az ember természetéről. Nem tesz jót a sok okostelefon használat. A D-vitamin segíthet helyreállítani a járásképességet csípőtörés után. Alkalmazkodik az átültetett kar az új testhez. Az anyatej molekulái védenek a véráram megfertőződésétől. Akár 1300 évig is megmaradnak az óceánban a műanyag játékkockák. A ruhák viselésével rengeteg mikroszál kerül a környezetbe. A robot, ami elvégzi a piszkos munkát. Hogyan változtatja meg az 5G a mezőgazdaság jövőjét. (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Dr. Sütő Enikő

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – S’örömkonyha: Gyors vacsorák szürke hétköznapokra - Rita asszonnyal. Rita asszonnyal beszélgetünk, aki ízletes, gyógyító leves recepteket hoz nekünk, melyhez gyors vacsorát és könnyen elkészíthető szendvicseket ajánl. Tartsanak velünk! (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Milyen is a filmes szakma? - Vidovics Ádámot a Metropolitan Egyetem friss diplomását halljátok. Ádám igen korán, szinte csodás ráérzésének köszönhetően igen korán döntötte el, hogy a filmesek világa az ő pályája. Sokat tett is ezért, érdeklődött, utánajárt, dolgozott vele és benne. Már a középiskolában egy kis csapat tagjaként, elsődlegesen rendezői szerepkörben sikerre vittek egy kis játékfilmet. Mit tanult és tapasztalt a Metropolitan suli BSC évei alatt, illetve gyakorlati munkája során, vagy épp most a mesterszakon? Tartsatok velünk a részletekért! (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: Beck Andrea: A titoktündér – A titok klub

19:15 - Irodalom az éterben: Eric Knight: Lassie hazatér

20:00 - Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az intimitás témakörének összefoglalása 4. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred, a kapitány