Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 03. 19. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Zsin Judit

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Paulo Coelho - A Portobelloi Boszorkány

5:30 – Serkenj fel! – Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Kinyírja a közösséget a jövedelemkülönbség - Kohout Zoltán a vendégünk. Miért kommunistázzuk azt, aki jószívű a dolgozóival, és miért sírjuk vissza a szörnyű Kádár-rendszert? Mi történik egy közösségben, ha súlyos és nyilvánvalóan igazságtalan jövedelmi különbségek alakulnak ki?(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Böjt - Mongyi Mariannával a Zöld Híd Egyesület vezetőjével a böjti időszakról beszélgetünk. Körbejárjuk a témát a környezettudatosság szemszögéből is, mitől és hogyan szabaduljunk meg ebben az időszakban. Marianna ennek megfelelően húsmentes recepteket is hozott nekünk! Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Sparhelt: Vegetáriánus étrend - Beszélgetés Kósa Noémivel és Zöldi Nikivel

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Ünneplés másképp - Palásti Károly mesterpedagógust hallják. A Szilády magyar-történelem szakos kiváló pedagógusa sosem fogy ki az ötletekből. Az idei, vírus miatti, országos szinten is t félárbócosan megtartott ünnepek sorában az általa, és segítői által szervezett interaktív ünnep nagy sikert aratott. Kis csoportokban vonultak végig különleges helyszíneket a diákok, és érintődtek meg érzelmileg a programoktól. Trombitaszó a városháza tornyában és onnan felülről megszemlélve, Thorma festmény előtt, zeneileg felépített helyszínek segítették a fiatalokat lélekben a korabeli helyszínekre. A dráma szakképesítésű pedagógus mintegy missziójának tekinti a régi és többnyire frontális ünneplés helyett egy beleérzős, benne szereplős és cselekedtető forgatókönyvet. Ehhez sok segítőre, ötletre, kivitelezést segítő emberre, tanárra, külső szakemberre és résztvevő diákra volt szüksége. Tippeljenek mennyire! Közel 80-ra. Gratulálunk a szép és emlékezetes eseményhez. Feltétlen tartsanak velünk riportunkba!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét:

19:00 – Szép Álmokat: Dudák dobok dalok - A világ első dudása – skót népmese

19:15 – Irodalom az Éterben: Hegedűs Géza: A milétoszi hajós

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel! Bödecs Pál - Református- és Lélekműhely: Az intimitás témakörének összefoglalása 2. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred közbelép