Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 03. 12. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Ferencz Orsolya Dr. űrkutató (ELTE)

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Nyírő József - Az én népem és Paulo Coelho - A Portobelloi Boszorkány

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Koronavírus: sokat tanulunk belőle - Kohout Zoltánnal beszélgetünk. A többé-kevésbé indokolt médiakampány hátránya, hogy gyakran feleslegesen kelt pánikot, előnye viszont, hogy lassan megtanuljuk elválasztani a hamis és manipulatív híreket a valóban hasznos tájékoztatástól. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: XXI. századi gyerekek! Gyerekek a XXI. században! – Lengyel Erika, óvodapedagógus a vendégünk. Gyermekeink egy szédítő tempót diktáló évezredbe születtek bele. Ebben a gyors, felfokozott világban kell megtalálniuk magukat a gyermekeinknek és nekünk szülőknek, nevelőknek. Milyen feladatokat, buktatókat, nehézségeket, örömöket rejt a XXI. század gyereknek, felnőttnek egyaránt? A válaszokat Lengyel Erikától, a kiskunhalasi Bóbita Óvoda és bölcsőde óvodapedagógusától halljuk. (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: A szülés - Lászlóné Piszmán Ildikó védőnővel beszélgettünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Vedd és olvasd: Válogatós, Apám kakasa, Mesék a teljességhez, És boldogan éltek?, A fák gyógyító ereje - könyvek, válogatások Tóthné Felföldi Zsuzsanna könyvtáros ajánlásával. Kortárs és klasszikus versek egy teljes év történéseihez illesztve, ez a Válogatós vers antológia. Mesék a teljességhez, Tamás Zsuzsa tollából, egy olyan meséskönyv, amelyben a szülők éppúgy megtalálják majd az üzenetet, mint a gyermekek. Tréfás, mosolyt hozó, igényes és frappáns versátdolgozásokat olvashatunk az Apám kakasa című verseskötetben. Az élményt Lackfi János és Vörös István biztosítja, hozzájuk méltó magas irodalmi színvonalon. És boldogan éltek? - most választ kaphatunk, hiszen ez a kötet a mesehősnők életének a folytatását mutatja be. Irány a természet! A fák gyógyító ereje című kötet segítségével sokkal tudatosabban és hatékonyabban pihenhetünk az erdei utak során - Tóthné Felföldi Zsuzsannával beszélgettünk a könyvekről. (ismétlés)

19:00 – Szép Álmokat:Beck Andrea: A titoktündér - A titok klub

19:15 – Irodalom az Éterben:Hegedűs Géza: A milétoszi hajós

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál – Református(ismétlés) és Lélekműhely: A meghitt kapcsolat fejlődése 2. - Kötődési modellek 1. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Rejtő Jenő - Piszkos Fred közbelép