Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01 30. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Kilin Ildikó, bábszínésznő

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Colleen McCullough - Tövismadarak

5:30 – Serkenj fel! –  Bödecs Pál- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Mit tegyünk, ha nincs mit tenni? Olvassuk a katasztrófahíreket, szemünk előtt omlik össze a civilizáció és a természeti környezet... Mi az, amit mi tehetünk önmagunk és a környezetünk javításáért, alakításáért? Fontosabb-e például híreket olvasni, mint a hálára, a pozitív cselekvésre koncentrálni...? Erre keresi a választ e heti műsorunkban Kohout Zoltán és Csányi Ágnes. Tartsanak velünk! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Miért lettem óvó néni? - Szabó-Kocsisné Ökrös Ildikóval és Dadai Zitával beszélgetek az óvónői hivatásról. Kezdetekről, motivációról, nehézségekről, örömökről. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Az első trimeszter - beszélgetés Király Krisztina védőnővel

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Zöld energiát mindenkinek! - A Wagner Solar Hungária szakértőivel beszélgetünk. A Zöld energia iparban közel 17 éve működő tapasztalt cég kereskedelmi vezetőjével Házi Ádámmal és a kecskeméti telephely vezetőjével Demeter Lászlóval beszélgetünk. Sokat változott fejlődött ez a terület az elmúlt években. Megismerjük segítségükkel, mi a napkollektor, miért népszerűbb ma a napelem, és mi is az a hőszivattyú. A cég roadshow-k keretében is igyekszik népszerűsíteni a zöld energia felhasználás és az öko lábnyom csökkentését, mely pénztárcakímélő is lehet egyben. Egy átlagos lakás 1-1,5 millió forinttal már napelemet létesíthet, kb. ugyanennyiért hőszivattyút, s a kettő egyben, akár kinullázhatja a rezsiköltséget! Nyilván a szakértelem és megbízható cég választása rendkívül fontos, hisz ha nem jók a számítások, vagy a kivitelezés, az örömből üröm lehet hamar! A lakosság számára több nagyon kedvező pályázati lehetőség is van a zöld energia bevezetésére a háztartásba. Védjük a földet és kíméljük a pénztárcát egyben. Úgy tűnik ez nem lehetetlen! Feltétlen tartsanak velünk, ebbe a rendkívül fontos témába!(ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Szeretetre születtünk. Dr. Székely János szombathelyi megyéspüspök a keceli római katolikus templomban telt ház előtt tartott előadást, melynek témája a szeretet volt. Szeretet, mely ott van a hétköznapokban, átível földrészeken, és független attól, hogy ki mely nemzethez tartozik. Azért, mert a szeretet nem földi, hanem mennyei, Isteni. Püspök atya tanúságtétele erről szól!

19:00 – Szép Álmokat: A láda titka, avagy a soknevű ószeres esete

19:15 – Irodalom az Éterben: Jókai Mór: Rákóczi fia

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál- Református (ismétlés) és Lélekműhely: A szoros kapcsolat 2. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Joseph Heller - A 22-es csapdája