Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 11. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Balogh Erika, belgyógyász, háziorvos

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – Babusgató: Mi leszek, ha nagy leszek? Mi legyél, ha nagy leszel? Minden szülőt foglalkoztat a gondolat, hogy milyen pályán, szakmában lesz sikeres gyermeke, miben tudja megvalósítani álmait. Bohner Ildikót, mint szülőt és középiskolai tanárt faggatom arról, hogy hogyan is tudjuk leginkább támogatni gyermekeinket a pályaválasztásban. A műsor végén pedig ovisokat faggatok arról, hogy milyen elképzeléseik vannak a jövőjüket illetően. Mi leszel, ha nagy leszel? Ha kíváncsiak, akkor hallgassanak bennünket!(ismétlés)

9:00 – Ziccer: XIII. Szilády Kupa - A házigazda és címvédő csapat edzőjével, Zákány Sándorral és a csapat kapitányával, Piegel Dominikkal startol a Ziccer 2020-ban. Az egész hétvégén zajló nemzetközi teremlabdarúgó kupáról beszélgettünk, amelyen mind az 5 kiskunhalasi középiskola ott lesz a mezőnyben. Tartsanak velünk!(ismétlés)

10:00 – Érdekes emberek: Érdekes; de mitől? Úgy gondolom, többekben felvetődik a kérdés: mitől érdekes egy ember? A múltjától, az eredményeitől, a karakterétől? Erre lehet, hogy az alábbi riport sem fog választ adni, de néhány nagyon emberi kérdésre egészen biztosan. Mai adásunkban Selmeczi Tibort ismerhetik meg, aki nem kevesebbet állít, mint hogy az élet lehet... boldog! Elhiszik neki? Hallgassanak bennünket és kiderül: igaza van! (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Zöldi Nikolett énekesi pályájának alakulása - A színházi bestiák mackója. Niki életét, sorsának alakulását városunkban sokan követik figyelemmel, ahogy mi is. Szegeden hamarosan befejezi operaénekesi tanulmányait, vizsgaelőadásra készül. Mesél az iskoláról, tanárairól, az éneklés fortélyairól. Mint sokan, ő is dolgozik a tanulás mellett, legutóbb a Szegedi Kis színház egyik darabjában, a Színházi bestiák egyik daloló mackója. Tartsanak velünk a beszélgetésbe, és ha tehetik tekintsék meg a darabot is! (ismétlés)

14:00-Bitmobile (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00 – Klasszikusok órája: Tina Turner a világ egyik legnépszerűbb és legsikeresebb rockénekesnőjének számít, a Rolling Stone magazin beválogatta minden idők 100 legnagyobb énekese közé. Albumai világszerte mintegy 200 millió példányban keltek el, és egyedülálló módon több koncertjegyet adott el, mint bármely más önálló előadó a történelemben. Tina közismert energikus színpadi előadásmódjáról, erőteljes hangjáról, hosszan tartó pályafutásáról és sokoldalúságáról. 80. születésnapja alkalmából köszöntjük őt.

 

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: A hercegnő és a kobold

19:15 – Irodalom az Éterben: Tüskevár

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A megbocsátás folyamata 3. 1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt