Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 09. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Cserháti László Dr. a Széchenyi Társaság alelnöke, a Katolikus Karitasz munkatársa 2.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel! –  Édes Árpád - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Miért különbözünk te és én? Ahogy az emberiség különféle civilizáció is eltérő mentális és lelki állapotban vannak, úgy az egyes emberek és maga az ember is különféle tudatszinteket él át az életében. A bolygón egymás mellett élnek őserdei természeti törzsek és ultramodern észak-európai liberálisok, konzervatív törzsi gondolkodásúak és szabadelvűek... Ugyanígy játszanak velünk is a saját érzéseink és meggyőződéseink. Hogy is van ez?(szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Újévi fogadalmak, a diéta. Rita asszonnyal beszélgetünk az újévi fogadalmakról, többek között a diétáról is. Könnyű és egészséges recepteket hozott, melyek alapanyagai vitamindúsak és a téli időszakban is könnyen beszerezhetőek. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Érdekes emberek: 30 év története 25 percben - Ván Barnával a Ván Iroda Kft. ügyvezetőjével beszélgettünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Zöldi Nikolett énekesi pályájának alakulása - A színházi bestiák mackója. Niki életét, sorsának alakulását városunkban sokan követik figyelemmel, ahogy mi is. Szegeden hamarosan befejezi operaénekesi tanulmányait, vizsgaelőadásra készül. Mesél az iskoláról, tanárairól, az éneklés fortélyairól. Mint sokan, ő is dolgozik a tanulás mellett, legutóbb a Szegedi Kis színház egyik darabjában, a Színházi bestiák egyik daloló mackója. Tartsanak velünk a beszélgetésbe, és ha tehetik tekintsék meg a darabot is!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Vedd és olvasd: Egy történet, melyet látni kell! Örkény István: Tóték c. kisregénye nem ismeretlen előttünk, ahogy a belőle készült Isten hozta, őrnagy úr! c. film sem. De ahogyan a Nemzeti Színház művészei azt most színpadra vitték, az egészen fantasztikus élményt jelent fiatalnak, idősebbnek egyaránt. Éppen ilyen összeállításban néztük meg a darabot, melyhez nekünk az előadás előtt, a hallgatóknak pedig utólag ad kedvcsinálót Palásti Károly tanár úr! Fogadják műsorunkat szeretettel!

19:00 – Szép Álmokat: A hercegnő és a kobold

19:15 – Irodalom az Éterben: Tüskevár

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Reformátusés Lélekműhely: A megbocsátás folyamata 2. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt