Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 08. Szerda

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Cserháti László Dr. a Széchenyi Társaság alelnöke, a Katolikus Karitasz munkatársa 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel!- Baptista igehirdetést hallhatnak

6:00Tájékoztató rovatunk – Vedd és olvasd: dr. Téglás Péter ajánlója - Joker amerikai film 2019. A Joker című, Todd Phillips rendezte amerikai filmdrámát 2019-ben mutatták be. Műfaja pszichológiai thriller. A világszerte történő bemutatást követően, mind a nézőszámot, mind a pénzbevételt illetően, a filmtörténet egyik legnagyobb sikerének tekinthető. (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje                                                                       

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – Ziccer:

11:00 – Jóllét: Az óvodáskorú gyermekek fejlődése, iskolaérettség, problémák és megoldási lehetőségek - Krugné Vavrek Annamária védőnővel beszélgettünk. Aki augusztus 31-ig betölti a 3. életévét, az kerülhet be óvodai oktatási rendszerbe. Óriási növekedésbeli, fejlődésbeli változás zajlik 3 és 6 éves kor között, akár a mozgást, a táplálkozást vagy az önállósodást tekintjük. Beszélgettünk a finommozgás fejlődéséről, a higiéniai, az öltözködési és a táplálkozási önállósodásról és arról is, hogy mikor is válik iskolaéretté egy gyermek. Krugné Vavrek Annamária védőnővel beszélgettünk a részletekről.(ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Tudomány mai állása

13:00 - Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Miért különbözünk te és én? Ahogy az emberiség különféle civilizáció is eltérő mentális és lelki állapotban vannak, úgy az egyes emberek és maga az ember is különféle tudatszinteket él át az életében. A bolygón egymás mellett élnek őserdei természeti törzsek és ultramodern észak-európai liberálisok, konzervatív törzsi gondolkodásúak és szabadelvűek... Ugyanígy játszanak velünk is a saját érzéseink és meggyőződéseink. Hogy is van ez?

14:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak korábbi adásokból. (forrás: sztarportre.hu) (ismétlés)

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Érdekes emberek: Érdekes; de mitől? Úgy gondolom, többekben felvetődik a kérdés: mitől érdekes egy ember? A múltjától, az eredményeitől, a karakterétől? Erre lehet, hogy az alábbi riport sem fog választ adni, de néhány nagyon emberi kérdésre egészen biztosan. Mai adásunkban Selmeczi Tibort ismerhetik meg, aki nem kevesebbet állít, mint hogy az élet lehet... boldog! Elhiszik neki? Hallgassanak bennünket és kiderül: igaza van!

19:00 – Szép Álmokat: A hercegnő és a kobold

19:15 – Irodalom az Éterben: Tüskevár

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Baptista igehirdetést hallhatnak(ismétlés), Lélekműhely – A megbocsátás folyamata 2. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt