Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 07. Kedd

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Czupy Zsuzsa, Verbum Dei missziós testvéri közösség magyarországi vezetője 2.rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Babits Mihály - Az írástudók árulása

5:30 – Serkenj fel –Bödecs Pál - Református

6:00 – Halasi Kaleidoszkóp: A 2020-as Szilády Kupáról mesél Tóth Ferenc főszervező. Immár 3. éve zajlik ebben a formájában a Sziládynak ez a nemzetközi futsal sporteseménye. A 2020. január 10-12-ig, péntektől-vasárnapig zajló sporteseménye. Idén a lányok és ifjabb fiúk mérkőzései az iskola buborék sportcsarnokában, az idősebb fiúk 10 csapatának mérkőzési pedig a Dékáni sportcsarnokában fognak zajlani. A városi középiskolák csapatai mellett Kecskemétről, Lengyelországból is érkeznek sportolók a tornára. A vasárnapi eredményhirdetés előtt az iskola apukái és tanár kollégái játszanak majd barátságos mérkőzést. Tartsanak velünk a részletekért! (ismétlés)

6:54 – A Nap igéje      

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 – bITmobile: – Informatikai tájékoztató magazin: következő adása lesz hallható, melyben a két műsorvezető kalauzol el bennünket, az informatika világába.

11:00 – Sztárportré: Válogatást hallhatnak korábbi adásokból.(forrás: sztarportre.hu)

12:00 – Retro magazin: Önindító: Nemzetközi kapcsolatok szak Angliában – Szabó-Kocsis Dorottya

13:00 – Vedd és olvasd:Joker amerikai film 2019. A Joker című, Todd Phillips rendezte amerikai filmdrámát 2019-ben mutatták be. Műfaja pszichológiai thriller. A világszerte történő bemutatást követően, mind a nézőszámot, mind a pénzbevételt illetően, a filmtörténet egyik legnagyobb sikerének tekinthető.

14:00 – Önindító: Fischer Fanni gyermekgondozóként és cserkész dzsemborin Virginiában. Fanni már a középiskolát párhuzamosan végezte a majsai gimnáziumban és Németországban, mivel a család közben kiköltözött. Az érettségi után gyermekgondozói képzettséget szerzett, közben tapasztalatokat gyűjtött a szakmában. Az elmúlt egy évben a felvigyázást Amerikában gyakorolhatta, ahol kis unokaöccsére vigyázott, aki pár hónapos volt a kezdetekkor. S hogy kerül ebbe a cserkész világtalálkozó 45 ezres résztvevő számmal Virginiában? Nyilván nem véletlen, hisz Fanni közel 10 éve lelkes cserkész és őrsvezető egyben. Tartsatok velünk ebbe a könnyed,, ugyanakkor élményekkel gazdag beszámolóba!

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00 - Tudomány mai állása: Magyar találmányok, amelyek megváltoztatták a világot. Rekordot döntött egy amerikai űrhajósnő, valamint egy alacsony, Föld körüli pályán keringő műhold. A kutyák megérzik, hogy ki nem megbízható ember. Nem gyógyítja, hanem táplálja a rákos daganatot a citrom. A mesterséges intelligencia pontosabban szűri a mellrákot, mint egy orvos. Sok betegség elkerülhető megfelelő kézmosással.

19:00  - Szép Álmokat: A hercegnő és a kobold

19:15 - Irodalom az Éterben: Tüskevár

 20:00- Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református(ismétlés), Lélekműhely: Az elhanyagolt gyerek - A megbocsátás folyamata 1. 3.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt