Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2020. 01. 06. Hétfő

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 -  Hitvalló: Czupy Zsuzsa, Verbum Dei missziós testvéri közösség magyarországi vezetője 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Denis Diderot - Az apáca

5:30 – Serkenj fel! – Édes Árpád - Református

6:54 – A Nap igéje      

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00 –Önindító: Gyarmati Lilla - Humánerőforrás menedzser útja. A bűbájos atléta alkatú volt sziládys diáklány fiatal kora ellenére nagyon sok tapasztalattal rendelkezik tanulás és munkahelykeresés kapcsán egyaránt. Jelenleg a SAP-nál dolgozik, amit imád, de bizony nem elsőre találta meg. Könyvtár informatikusként kezdte, portugál minorral. S hogy ebből, hogy lett a SAP, milyen iskolák és munkahelykeresések és tapasztalatok előzték meg? No és a kifejezetten nagy mozgásigényű és tehetséges kislány, ma fiatalasszonyként mit sportol, és szerelmes-e még a lovakba - mindezt megtudhatjátok, ha velünk tartotok mai Önindító magazinunkba!(ismétlés)

11:00 – Érdekes Emberek: Egy hivatás útja, mélypontok nélkül. Kevesen tudják elmondani magukról, hogy választott hivatásuk egyben az egyik legnagyobb örömforrásuk is. Nagy-Czirok Lászlóné azon kevesek közé tartozik, aki a pedagógus pályán találta meg mindazt, amit az élet lehetőségként számára ajándékozott. Mind a mai napig elkötelezetten, lelkesen végzi a rábízott munkát, jelen pillanatban a Szilády Áron Református Gimnáziumban! Ha megtisztelnek figyelmükkel a hallgatók, egy nagyszerű ember életébe nyernek bepillantást! (ismétlés)

12:00- Retro magazin: Babusgató: Játék - Bujdosó Ritával beszélgetünk

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – A tudomány mai állása: Nem jó ötlet megmosni a nyers húst. Miért kapcsolja ki a tévét elalvás előtt? A reggeli előtti mozgás kétszer jobban fogyaszt. Az átlagosnál jobb az autizmussal élők hallása. Miért szeretik a gyerekek annyira a kukásautót? Elkezdték összeszerelni a csúcssebességű repülőgépet. Egymilliméteres Dávid-szobrot, illetve mikroszkopikus mézeskalácsházat készítettek. (előző heti adás ismétlése)

15:00 – Hazafelé magazin és Igéző

18:00- Sztárportré: A Sztárportréban Szalai Kriszta színművész, író! "Feladatokat kapunk az életben, amiket meg tudunk oldani - azért kapjuk. Azt gondolom, hogy mindenki meg akarja oldani, csak van akinek nincs elég hite, önbizalma hozzá. Kell a szeretet, a hit, és a tett! Menni kell a megoldásokat keresni. Ha valaki ki akar kerülni egy feladatot, akkor kap majd egy másikat. Mindenki a gyerekkorából táplálkozik, hogy milyen családba született. Van aki szerencsésebb, és van aki kevésbé. Van akit sokat dicsértek gyerekkorában, és van akit nem. Akit nem dicsértek, az lehet, hogy semmilyen önbizalommal nem rendelkezik." (forrás: sztarportre.hu) (előző heti adás ismétlése)

19:00  - Szép Álmokat: A hercegnő és a kobold

19:15 - Irodalom az Éterben: Tüskevár

 20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Édes Árpád - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Az elhanyagolt gyerek - A megbocsátás folyamata 1. 2.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jack Higgins: A sas leszállt