Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 12. 27. Péntek

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Beke Csilla, tanár, mentálhigiénés szakember, biblio-és pszichodráma vezető  2. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Charles Dickens - Karácsonyi ének

5:30 – Serkenj fel! :Bödecs Pál - Református

6:00 -Tájékoztató rovatunk és Halasi Kaleidoszkóp: (az előző napi adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00- Jóllét: Testmozgás, mozgásidő, egészség-hidegben, teremben, télen-beszélgetés Igás Andor testnevelő tanárral. A mai gimnazisták mozgásának állapotáról, motivációjáról, képességeikről beszélgettünk Igás Andorral a Szilády gimnázium testnevelő tanárával. Amikor az iskolából kikerülnek a diákok, nagy kérdés, hogy hogyan élik tovább az életüket. Mozgás, sport, életforma, minták és megszokások. Felnőttként is érdemes az egészséges életmódot folytatni, hetente többször mozogni, még hidegben is megéri a szabad levegőn való mozgást megtartani. Hogy a hidegben mire kell fokozottabban figyelni, az kiderül riportunkból. (ismétlés)

11:00 – A tudomány mai állása: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Sztárportré: Heilig Gábor

13:00- Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 – Babusgató: Ajándékot adni és kapni is jó. Látni az örömet, a meglepetést a gyerekek szemében, az a szülőknek a legnagyobb boldogság. De milyen is a jó ajándék? Az ünnepek előtt sok szülőnek, nagyszülőnek okoz fejtörést, hogy mit is ajándékozzanak a gyermekeknek. Mai adásunkban Bégi Szilvia és Hegedűs Zoltán 2 gyermekes szülőkkel beszélgetek ajándékozási szokásaikról. majd a műsor második felében a Gólyafészek Óvoda nagycsoportosait, Igás Lucát, Csomor-Bohner Júliát, Meliska Zétényt és Rajmund Dávidot faggatom arról, hogy számukra mit jelent ajándékot kapni és adni. Tartsanak velünk!

15:00 – Délutáni Hazafelé magazin

18:00- Önindító: Molnár Zsolt sziládys diák és a street workout. A 14 éves Zsolt még egy éve sincs, hogy elkezdte az edzéseket, máris országos szinten teljesít. Mit tesz a lelkesedés és elszánt és kitartó munka, ha alapadottsággal is párosul. Zsolti a magyar nevén utcai edzésnek mindkét műfaját eredménnyel űzi, a saját súly és az akrobatika egyaránt a kedvence. Hogyan is működnek ezek az edzések, honnan is tanul új és új elemeket, no és leginkább mit ad, mit jelent számára mindez? Megtudjátok, ha velünk tartotok ebbe a beszélgetésbe! (ismétlés)

19:00  - Szép Álmokat: A tündérsíp

19:15 - Irodalom az éterben:Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Marival

20:00 - Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál - Református(ismétlés) és Lélekműhely: A szülősített létből kivezető út 2. 1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Albert Schweitzer - Egy orvos az őserdőben