Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 12. 21. Szombat

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Babay Kristóf, Magyar Máltai Szeretetszolgálat munkatársa 1.rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Karinthy Frigyes: Így írtok ti

5:30 – Serkenj fel! : Katolikus igehirdetést hallhatnak

6:54 – A Nap Igéje

8:00 – S’örömkonyha: Karácsonyi és szilveszteri menü - Mongyi Mariannal, a Zöld Híd Egyesület vezetőjével beszélgetünk, aki a saját karácsonyi és szilveszteri menüjét hozta el nekünk. Készül töltött káposzta, bejgli, fasírt és aprósütemények. Tartsanak velünk!(ismétlés)

9:00 – Ziccer: Ziccerben az UKSC - Ma utoljára kerülünk Ziccerbe ebben az esztendőben a Halas Rádió sportmagazinjában. Két vendégemmel, Simon Róberttel és Demeter Andrással ma kézilabdázunk. Átbeszéljük azt a stratégiát, koncepciót, amelynek kialakításában mindketten nagy szerepet játszottak, de persze értékeljük is a Kiskunhalasi UKSC csapatainak teljesítményét a bajnokságok felénél járva. Mindenképp tartsanak velünk! (ismétlés)

10:00- Érdekes emberek: Adventi hangverseny - December 8-án adventi hangversenyt adott a Lorántffy Zsuzsanna Kamarakórus a kiskunhalasi baptista imaházban, amelyre meghívta a szegedi Szeghy Endre Pedagógus Női Kart és a magyarkanizsai Cantilena Vegyeskart. A vendégkórusok vezetőivel beszélgetünk. (ismétlés)

11:00 – 153-Lélekmód: Biro Emőke tanárnő a Börzsöny Vulkántúrán. 3 éves bakancslista terve valósult meg Biro Emőke sziládys tanárnőnek, amikor néhány napja 12 óra alatt 42 km távot teljesített 4000 méter szintemelkedéssel és süllyedéssel. Megtudjuk miért is tűzte ki ezt célul, hogyan készült fel erre a hatalmas megmérettetésre. De a legérdekesebbek azok az élmények és gondolatok, melyek a gyaloglás alatt megszülettek Emőkében! Tartsanak feltétlen velünk, ebbe az izgalmas beszélgetésbe! (ismétlés)

14:00-Bitmobile: (ismétlés)

15:00- Királyfik és Királylányok

16:00 – Halasi szószékek

17:00- Klasszikusok órája: Minden idők legjobb popzenéi sorozatomban ma Billy Joel, Bryan Adams, Cindy Lauper, Dionne Warwick, a Duran Duran, Freddie Mercury, Joe Cocker, Michael Jackson és Phil Collins egy-egy slágerét hallhatják.

18:00- Hitvalló

19:00 – Szép Álmokat: Bambi

19:15 – Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán: A Noszty fiú esete Tóth Marival

20:00 – A hit kapuja: Székely János Püspök atya és Kindelmann Győző adása(Mária Rádiótól átvett műsor)

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: A szülőiesített/szülősített felnőtt jellemzői 1.rész

22:00 - Éjszakai virrasztó irodalom: Agatha Christie - A karácsonyi puding