Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 11. 21. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Nádasdy Borbála 2. rész

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Bolesław Prus - A fáraó

5:30 – Serkenj fel! – Bödecs Pál- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Élet az online-vadonban. Mindennap használjuk, de vajon tudjuk-e, hogyan hat ránk, milyen buborékba zár, hogyan figyel meg, netán hogyan manipulál bennünket az internetes "közösségi" élet? Tanuljuk-e ennek az új "dzsungelnek" a játékszabályait, odafigyelünk-e? Erről szól Kaleidoszkóp-sorozatunk e heti adása, Kohout Zoltán szakújságíróval. Tartsanak velünk! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: XXI.századi nagymama - Barnáné Szabó-Mikor Mártával beszélgetek. Milyen szerepeknek, feladatoknak kell megfelelnie egy nagymamának. Barnáné Szabó-Mikor Mártával beszélgetek a nagymamaság örömeiről, kihívásairól. Tartsanak velünk! (ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Jóllét: Látásproblémák gyermekkorban

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Regős Gyula - egy tősgyökeres halasi életútja. Több mint 40 évet töltött a földhivatalban, végigjárva a ranglétrát, 25 évet vezetőként Gyula. Immár 5 éve nyugdíjasként él, még mindig aktív, testileg-lelkileg, sőt. Életútját végigjárva, szüleitől kezdve egy élő magyar és halasi történelmet hallhatunk tőle, melyben megismerjük, hogyan is lehet és lehetett embernek maradni, az időnként embertelen közéletben. Gyula nemcsak családjában és munkahelyén állt helyt, hanem igen sok helyi és országos közösséget indított, vagy épp segített emberségével, magas szintű szakmaiságával, szeretetével. Ezt sok szakmai elismerés, a Pro Urbe városi díj is jelzi. Tartsanak velünk ebbe a rendkívül őszinte, olykor megrendítően szép és nehéz, de mindenképp örömteli életút beszámolóba!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét:

19:00 – Szép Álmokat: Mesejátékot hallhatnak

19:15 – Irodalom az Éterben: Mikszáth Kálmán: Tót atyafiak

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Bödecs Pál- Református (ismétlés) és Lélekműhely: A hiánymotiváció és a fejlődésmotiváció 2.  1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Jókai Mór - Az aranyember