Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 10. 31. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Flaskó Attiláné Zsuzsa, az edelényi, Szent János Görögkatolikus Gimnázium igazgatónője

3:00 – Aréna(ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Jókai Mór - A gazdag szegények

5:30 – Serkenj fel! –   Szabóné Kovács Teodóra- Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: Elveszi-e a robot a jövőnket? Amin régen több tucat ember napokig dolgozott - aratás, gépszerelés, kútásás, gyümölcsválogatás -, azt ma egy-egy robot percek vagy órák alatt elvégzi pontatlanság, kimerülés, baleset-biztonsági aggályok nélkül. A statisztikák - ma még - azt mutatják, hogy ahol robot van, ott több munkahely is teremtődik, igaz: csak a magasan képzett szakembereknek. Mi vár ránk? Erről szól Csányi Ágnes műsora. (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– S’örömkonyha: Testet-lelket melegítő ételek - Mongyi Mariannal, a Zöld Híd Egyesület vezetőjével beszélgetek, aki a hűvös idő beköszöntével a fűtésre hívja fel a figyelmünket. Kedvencei közül pedig nem maradhat ki a sütőtök sem, így sütőtökös recepteket hozott. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin:Sparhelt: Gluténmentes táplálkozás –Kisföldi Melindával

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód: Kéznél lévő megoldás: szelektív hulladékgyűjtés. A 153 – Lélekmód magazinunkban Schauer Tamással, az FBH-NP Nonprofit Kft. ügyvezetőjével taglaljuk a lakossági szelektív hulladékgyűjtés jelenlegi lehetőségeit, fontosságát. Aki szeretné egyszerűen és szakszerűen védeni környezetünket, hallgassa meg adásunkat, melyet természetesen bármikor visszahallgathat hangalbumunkban!

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan! Nem véletlenül kapta mai beszélgetésünk ezt a címet, hiszen a BNI, amely a Világ Vezető Tudatos Üzleti Kapcsolatépítő Szervezete (www.bni-hungary.com ), sok tekintetben ezt a gondolatot tartja filozófiájának. Alter Róbert úrral, aki a szervezet Bács-Kiskun és Jász Nagykun-Szolnok megyei régióigazgatója, sok olyan üzletet, gazdaságot, de ugyanakkor etikai területeket is érintő kérdésről beszélgettünk, mely a BNI alapját képezi. Fogadják szeretettel!

19:00 – Szép Álmokat: Aladdin csodalámpája

19:15 – Irodalom az Éterben: James Herriot: Egy állatorvos történetei

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Szabóné Kovács Teodóra- Reformátusés Lélekműhely: A csúcsélmény 2.  1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Agatha Christie - Tizenhárom rejtély