Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 10. 13. Vasárnap

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Dr. Balogh Erika, belgyógyász, háziorvos

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 - Hajnali virrasztó irodalom: Palotai Boris - Keserű mandula

5:30 – Serkenj fel!-  Katolikus igehirdetést hallhatnak

5:54 – A Nap Igéje

7: 00 – Halasi Kaleidoszkóp (hétfői, keddi adás ismétlése)

9:00- 153-Lélekmód: Fájó szívvel és életéért nagy hálával emlékezünk a nemrégiben elhunyt festő és építész Székely Tiborra. A Kiskunhalasi Református gyülekezet ikonikus alakja volt ő. Kedves feleségével együtt a nehéz időkben is kitartottak hitük és közösségük mellett.  Fogadják szeretettel a vele készült életút riportot. Székely Tiborral városunk Pro Urbe díjasával, az építésszel és festőművésszel beszélget Bödecs Pál a Halas Rádió elnöke. Székely Tibor művészi tevékenysége mellet a helyi református gyülekeztet oszlopos tagja, tiszteletbeli főgondnoka, mesél életéről munkáiról. (ismétlés)

10:00 – Református Istentisztelet

11:00 – Klasszikusok órája: Tovább hallgatjuk őket. A Boney M nem egyszerűen a '70-es-'80-as évek egyik kultikus disco bandája volt, hanem a disco-korszak élő legendájává vált. A Frank Farian író-producer által Németországban alapított Boney M a '70-es évek végének és '80-as évek elejének egyik olyan disco csapata volt, amely évekig uralta az európai toplistákat. A Boney M nyolcszor ért el első helyezést az európai toplistákon a következő dalokkal: Daddy Cool, Sunny, Ma Baker, Belfast, Rivers of Babylon, Brown Girl in the Ring, Rasputin, Mary's Boy Child. Ezen kívül három listavezető albumuk is született: Take the Heat off Me, Nightflight to Venus, Love for Sale. Jelenleg a XXI. században élünk, és vitathatatlan, hogy a múltbéli dalok népszerűbbek, mint valaha. A Boney M az elmúlt 25 évben elért sikereivel bebizonyította, hogy az időtálló klasszikusok közé tartozik. Több alkalommal is hallgatunk számaikból.(ismétlés)

12:00 -Halasi Kaleidoszkóp (szerdai és csütörtöki adás ismétlése)               

14:00 – Királyfik és Királylányok

15:00 – Hitvalló (ismétlés)

17:00 – Halasi Kaleidoszkóp (pénteki adás ismétlése)

18:00 – Katolikus istentisztelet

19:00 – Szép álmokat: Aaron Judah: Doktor Morgó Medve és a kiscica

19:15 – Irodalom az éterben: Fekete István: Téli berek

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Katolikus igehirdetést hallhatnak (ismétlés) és Lélekműhely: Az istenkapcsolat kialakulásának három szintje 1.rész

22:00 -  Éjszakai virrasztó irodalom:Cornelius Ryan - A leghosszabb nap