Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

2019. 10. 10. Csütörtök

Írta: Békési-Mészáros Ágnes

0:30 – Hitvalló: Farmasi Gabriella, a Mária Út zarándoklat önkéntes szervezője 1. rész

3:00 – Aréna (ismétlés)

4:30 – Hajnali virrasztó irodalom: Palotai Boris - Keserű mandula

5:30 – Serkenj fel! – Arany-Michels Tímea - Református

6:00 – Tájékoztató rovatunk – Halasi Kaleidoszkóp: HULLADÉK - Egy mozdulat a jövő, Kohout Zoltán öko sorozata. Ma a szó legszorosabb értelmében a földbe ássuk az aranyat… Amikor hanyagul, válogatatlanul dobjuk el a hatalmas mennyiségű egyszer használatos csomagolószereket (műanyagot, üveget, fémet, papírt), akkor nemcsak a környezetünket szennyezzük, és nemcsak a város melletti hulladékkezelőt terheljük. Egyben súlyosan pazarolunk is: a hulladék – műanyagpalack vagy ruhanemű – hatalmas nyersanyagérték, ami újrahasznosítható lenne! Tartsanak velünk a részletekért! (szerdai adás ismétlése)

6:54 – A Nap igéje

7:00 – Reggeli Ébresztő magazin

10:00– Babusgató: Szülői aggodalmak szeptemberben - Dr. Szöllősy-Serfőző Melindával beszélgetünk. Mai adásunkban Dr. Szöllősy-Serfőző Melinda, 3 gyermekes édesanya mesél aggodalmairól, félelmeiről, tapasztalatairól a bölcsi, ovi és iskolakezdést illetően. Tartsanak velünk!(ismétlés)

11:00 – Bitmobile: (ismétlés)

12:00 – Retro magazin: Jóllét: Életmódváltás - de hogyan kezdjem?

13:00 - Halasi Kaleidoszkóp:

14:00 - 153-Lélekmód:

15:00 – Délutáni Hazafelé Magazin és Igéző

18:00 – Jóllét: A serdülőkor fogas és egyéb kérdései. A személyi higiénia kérdéseiről beszélgetünk Péterné Sztanik Nikolett iskolavédőnővel. A riportban különösen hangsúlyossá tettük a fogak megfelelő ápolásának fontosságát, a megfelelő tisztálkodási rutin kialakítását, valamint a tetoválás és a testékszerek világába is ellátogatunk. Fogadják műsorunkat szeretettel! Beke L.

19:00 – Szép Álmokat: Jancsi és Juliska; Tűzmanó

19:15 – Irodalom az Éterben: Gárdonyi Géza: Egri csillagok

20:00 – Aréna

21:00 – Serkenj fel: Arany-Michels Tímea - Református (ismétlés) és Lélekműhely: Hogyan tudjuk felszabadítani az életerőnket? 6.  1.rész

22:00 – Éjjeli virrasztó irodalom: Cornelius Ryan - A leghosszabb nap